Acțiuni desfășurate de polițiști în școlile din județul Constanța

Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: IPJ Bistrița NăsăudPolițiștii IPJ Constanța au desfășurat ieri, mai multe activități de prevenire în unitățile de învățământ din județul Constanța. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară, Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Poliției orașului Hârșova, împreună cu specialiști de la Agenția Națională Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au desfășurat activități preventive, în cadrul Campaniei de prevenire a faptelor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, în rândul elevilor de la Liceul Teoretic ”Carsium”, Liceul Teoretic ”Ioan Cotovu” și Școala Gimnazială nr. 1 Hârșova.
 

„La data de 15 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat activități de prevenire a furturilor din locuințe și a criminalității informatice, în zonele Faleză Nord, Delfinariu și Complex Unirii din municipiul Constanța, în cadrul Campaniei ”Siguranța online”.
Totodată, au desfășurat activități de instruire pe tema violenței domestice, în rândul elevilor de la Școala Postliceală ”George Emil Palade” Constanța, în cadrul Proiectului ”Bright Sky” - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Razie a polițiștilor Secției 5 Poliție Rurală Cogealac în apropierea școlilor. Au fost aplicate amenzi

20 Dec 2023 809

Acțiune de control în apropierea școlilor din patru comune din județul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

09 Dec 2023 901