Adjunctul Poliţiei Transporturi Navale Hârşova Lacrimi şi regrete. Liviu Gabriel Bălosu a fost condus pe ultimul drum (galerie foto)

Poliţistul Liviu Gabriel Bălosu, adjunctul Poliţiei Transporturi Navale Hârşova, a fost înmormântat ieri, la Hârşova, oraşul său natal. În vârstă de 40 de ani, Liviu Gabriel Bălosu s-a stins din viaţă, alături de Sorin Laurenţiu Rădulescu, şeful TN Hârşova, într-un tragic accident rutier petrecut în judeţul Ialomiţa.

La înmormântare au participat în jur de 300 de persoane, venind şi mulţi poliţişti, dar şi oameni simpli din Hârşova, care l-au apreciat pe poliţist. După slujba de la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, cortegiul funerar s-a îndreptat către Cimitirul Vechi, unde a avut loc înhumarea.

„Liviu Gabriel Bălosu a fost petrecut pe ultimul drum de multă lume. Au participat şi mulţi poliţişti, atât de la Transporturi Navale, de la Garda de Coastă sau de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie. De asemenea, au ţinut să fie prezenţi şi mulţi hârşoveni. În orăşelul nostru ne cunoaştem cu toţii. În cortegiu au fost foarte multe maşini. Aseară (n.r. miercuri seară), am fost şi am aprins o lumânare la căpătâiul regretatului poliţist, depunând şi o coroană de flori din partea Primăriei Hârşova. Regret nespus trecerea în nefiinţă atât a sa, cât şi a lui Sorin Laurenţiu Rădulescu. Am avut o colaborare foarte bună cu Poliţia Transporturi Navale Hârşova. La înmormântare, un reprezentant al IJP Constanţa a ţinut un discurs, în care a evocat activitatea şi personalitatea lui Liviu”, a declarat Tudor Nădrag, primarul oraşului Hârşova.

Acesta îl ştia bine pe Liviu Gabriel  Bălosu, de mult timp. „Eu sunt născut în Ciobanu şi am venit în Hârşova în anul 1969. Liviu Gabriel Bălosu s-a născut în 1974. Mama sa îl iubea foarte mult. Când era mic, îl purta de mână peste tot, cu mândrie. Păcat că au murit de tineri, atât el, cât şi şeful său, Sorin Laurenţiu Rădulescu”, a mai spus primarul oraşului Hârşova. La înmormântare, un pluton de jandarmi a executat salve de foc.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înmormântare la Hârşova 300 de persoane îl conduc pe ultimul drum, astăzi, pe poliţistul Liviu Gabriel Bălosu

08 Jan 2015 2758