Adolescent de 17 ani, din Constanța, închis pentru agresiune și conducere fără permis

  • Un adolescent de 17 ani, acuzat că ar fi agresat un bărbat cu un cuțit și că ar fi condus fără permis. Acesta a fost prins și încătușat de polițiștii din Constanța.

Urmare a cercetărilor privind săvârșirea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un tânăr, de 17 ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, în noaptea de 11/12 septembrie a.c., acesta ar fi agresat fizic un bărbat, de 23 de ani, cu un obiect tăietor-înțepător, pe o stradă din satul Piatra.

Totodată, polițiștii au reținut în sarcina tânărului săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, întrucât acesta a fost depistat, în aceeași seară, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tașaul din satul Piatra.

În cursul zilei de ieri a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.