Agentul Moldoveanu de la Rutiera il acuza pe Colasaz ca i-a facut farmece

Vraji cu pamant dintr-o groapa de mort

In seara de 16 iunie, agentul Moldoveanu l-a agresat fizic pe Nicolae Colasaz, care ii datora de mai mult timp suma de 15.000 de dolari * Dupa bataia primita, Colasaz a fost condus de politist si fratii Crituleac la Biroul notarului public Florin Visan * Aici, s-a incheiat un contract de imprumut in valoare de 30.000 de dolari, desi Colasaz se imprumutase doar cu 15.000 de dolari, ceea ce seamana foarte bine a camata * Dupa tranzactie victima a fost internata la Reanimare cu multiple traumatisme * Agentul Moldoveanu este cercetat in prezent de catre procurori pentru santaj, purtare abuziva si lipsire de libertate * Pe de alta parte, o comisie de disciplina din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie a demarat o ancheta interna cu privire la fapta comisa de agentul sef adjunct Gheorghe Moldoveanu * Audiat de catre procurori, agentul Moldoveanu de la Politia Rutiera il acuza pe Colasaz ca i-a facut farmece * Anul trecut Colasaz i-a imprastiat in locuinta pamant galben dintr-o groapa de mort

In urma cu cateva zile, un lucrator al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, angajat in cadrul Biroului Politiei Rutiere, a fost implicat intr-un scandal, in urma caruia a agresat fizic un civil. Agentul sef adjunct Gheorghe Moldoveanu s-a intalnit miercuri seara, in jurul orei 20.30, cu o mai veche cunostinta, Nicolae Colasaz, caruia cu un an in urma ii imprumutase suma de 15.000 de dolari, pe care inca nu i-o returnase. Deoarece Colasaz i-a spus politistului ca nu poate sa-i inapoieze deocamdata banii, cei doi au inceput sa se certe. Mai mult, in loc sa aplaneze conflictul, la un moment dat, politistul care era insotit de un alt prieten, un oarecare Costel din Valu lui Traian, au inceput sa ii aplice "oponentului" numeroase lovituri de pumni. Asa dupa cum sustine Colasaz, dupa aceea a fost urcat intr-o masina si transportat intr-un garaj din Constanta, unde loviturile au continuat. Dupa cateva ore, cel agresat a fost urcat intr-un Mercedes si transportat la Biroul notarului public Florin Visan, unde au incheiat un contract de imprumut. Potrivit declaratiei lui Colasaz, contractul de imprumut a fost incheiat pentru suma de 30.000 de dolari, desi el nu-i datora politistului decat 15.000 de dolari, iar actul a fost semnat numai in urma amenintarilor, dar si a starii de frica pe care i-au indus-o cei doi. Tinand cont de valoarea contractului incheiat, in conditiile in care nu s-a discutat nimic de valoarea dobanzii, se poate foarte bine observa ca tranzactia seamana foarte bine a camata. Nicolae Colasaz a ajuns in stare grava la Urgenta Spitalului Clinic Judetean Constanta, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, hematom epic cranian si traumatism toracic, fiind internat in cadrul Sectiei de Reanimare.

Anchetatorii au nevoie de serviciile Mamei Omida pentru a stabili adevarul

La scurt timp, pacientul a depus o plangere penala impotriva agresorului sau la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, iar Moldoveanu este cercetat pentru purtare abuziva, lipsire de libertate si santaj. Se pare ca agentul Moldoveanu si-a facut-o cu mana sa deoarece, in loc sa se comporte ca un bataus de maidan, putea depune o plangere impotriva debitorului sau la organele abilitate sa rezolve acest caz. Toate aspectele incidentului fac in prezent obiectul unei anchete desfasurate la ordinul comenzii inspectoratului. In acest sens s-a dispus constituirea unei echipe complexe formate din ofiteri ai Corpului de Control al Inspectoratului si ai Serviciului Management si Resurse Umane. Surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul au declarat ca agentul Gheorghe Moldoveanu a fost trimis in fata Consiliului de Disciplina, unde s-a discutat conduita sa. In scurt timp, in functie de rezultatul verificarilor, vor fi luate masurile legale care se impun.Pe de alta parte, in cursul zilei de ieri, atat Colasaz, cat si Moldoveanu au fost audiati la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta. Agentul Moldoveanu sustine in apararea sa ca supararea sa vizavi de Colasaz nu are legatura cu nici o suma de bani pe care i-ar fi imprumutat-o lui Colasaz. Potrivit declaratiei sale date in fata procurorilor, s-a suparat foarte tare pe acesta deoarece in cursul anului trecut, atunci cand Colasaz a fost la el acasa, i-a imprastiat prin locuinta pamant de lut dintr-o groapa de mort. Cu alte cuvinte, Colasaz i-ar fi facut farmece. In replica, cel din urma spune ca nu se ocupa cu asa ceva si a fost agresat pentru cei 15.000 de dolari pe care-i datora politistului. Nu stim cum se va sfarsi "povestea" celor doi si daca cei care se afla la comanda Politiei vor apela la serviciile Mamei Omida pentru a stabili de partea cui se afla adevarul, insa asteptam cu nerabdare solutia finala.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 308

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 664

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 506

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 693

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 613

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 768

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1438

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 660

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 506

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 728

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1264

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 446

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 1057

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1083

ACS Marina aduce la Constanța 4 titluri europene la Ju Jitsu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 871