Alertă la Palatul Parlamentului! O femeie ar fi încercat să intre cu mai multe cartuşe asupra sa

Palatul Parlamentului. Sursă foto:ZIUA de ConstanțaO femeie ar fi încercat să intre în Palatul Parlamentului cu mai multe cartuşe asupra sa. Suspecta a fost dusă la secţia de poliţie şi este cercetată de poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

"La data de 10 mai, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 17 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la punctul de acces într-o instituţie publică din Sectorul 5, ar fi fost identificată o persoană care ar avea asupra sa elemente ce par a fi muniţie", au transmis reprezentanții Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).


Suspecta a fost condusă la sediul secţiei în vederea continuării verificărilor.

"Cercetările sunt continuate de către Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5", au mai transmis reprezentanții DGPMB.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.