Ambulanţă avariată într-un accident rutier, pe bulevardul Tomis

Un carambol rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc puţin după miezul nopţii, ieri, la intersecţia bulevardelor Aurel Vlaicu şi Tomis. Un şofer care nu a acordat prioritate în intersecţie, semaforul funcţionând pe galben intermitent, a provocat accidentul în urma căruia el a fost singurul vătămat.
 
Conform Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, M.S.M. (bărbat de 23 ani, din Lunca, Teleorman) a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac către Mamaia şi, ajungând la intersecţia cu bulevardul Tomis, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier „Cedează trecerea“, a pătruns în intersecţia semaforizată aflată în funcţiune pe culoarea galben intermitent şi a intrat în coliziune cu o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, condusă de P.C. (bărbat de 49 de ani, din Agigea), pe bulevardul Tomis, dinspre strada Soveja către Ovidiu.
 
În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-o autoutilitară, condusă de N.C.M. (bărbat de 26 ani, din Brăila), şi într-un  autoturism condus de Ţ.M. (bărbat de 43 ani, din Murfatlar), aceştia din urmă aflându-se opriţi în intersecţie pentru a acorda prioritate.
 
Ambulanţa transporta o pacientă la Palazu Mare. Aceasta nu a avut de suferit, şi nici echipajul autospecialei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Eveniment rutier în Constanţa, la intersecţia bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu

14 Nov 2019 5251

UPDATE4-O ambulanţă implicată într-un accident rutier, la Constanţa. Un pieton a murit! (galerie foto+video)

11 Feb 2016 4100

O ambulanţă care transporta un deţinut, avariată în misiune

14 Apr 2014 1563

UPDATE Accident rutier la intersecția bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu

12 Apr 2014 2604