Anunț de ultim moment de la Poliție, despre suspecți și prejudiciu în cazul bancomatului aruncat în aer la Castelu (VIDEO)

Un bancomat a fost aruncat în aer la Castelu, județul Constanța!

Cercetările au fost preluate de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 


Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bancomat din comuna Castelu a fost spart.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar bancomatul este distrus ca urmare a unei explozii.

Cercetările au fost preluate de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Mai multe detalii despre eveniment, citește aici

LIVE. Județul Constanța. Bancomat aruncat în aer, la Castelu. Anunțul Poliției (GALERIE FOTO+VIDEO)


În cauză sunt continuate cercetările în vederea stabilirii identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun.

În continuare se efectuează cercetări, se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate. Prejudiciul nu s-a stabilit prejudiciul exact. În ceea ce privește cercul de suspecți, bănuim că ar fi fost vorba de mai multe persoane implicate în acest eveniment. Din primele verificări, confirm că s-ar fi folosit un anumit tip de explozibil.  


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.