Aproape 40 de ani de puşcărie în dosarul fostei şefe a PP-DD Constanţa



Trimişi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Mariana Ciuciuleacă, fosta şefă a Partidului Poporului - Dan Diaconescu Filiala Constanţa, şi fostul colonel de jandarmerie Nicolae Aldea au fost condamnaţi.



Ieri, judecătoarea Antoneta Ardeleanu, preşedintele Secţiei Penale din cadrul Tribunalului Constanţa, a decis ca Nicolae Aldea, acuzat de constituire de grup infracţional organizat, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, cămătărie şi şantaj, să primească 14 ani de detenţie, iar Ciuciuleacă - zece ani. Judecaţi în aceeaşi cauză, Valentina Stănculescu a luat cinci ani de închisoare, Haralambie Budea a primit 3,8 ani, iar Silviu Costel Iordache a fost condamnat la 2,6 ani. Mai departe, în dosar, Eva Aldea a primit trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi Iulieana Maxim - un an de închisoare, tot cu suspendare sub supraveghere. După cum arătam şi în ediţiile trecute, conform DIICOT Constanţa, Aldea şi Ciuciuleacă, sprijiniţi de alte persoane, ar fi creat un prejudiciu în valoare de două milioane de euro, sumă de bani care ar fi fost spălată prin diverse metode.

Condamnările Tribunalului Constanţa nu sunt definitive, ele putând fi atacate la Curtea de Apel Constanţa. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Justitiarul

14 Oct, 2014 09:39

Deciziile Justitiei nu se comenteaza, dar...ma gandesc si eu asa : daca Aldea si Ciuciuleaca au luat 14 respectiv 10 ani cu executare, atunci M. B. cat merita cu executare pentru mita de milioane de euro?...dar T.B. pentru 300 de vapoare paguba imensa si incomensurabila pentru poporul roman ?....Eu îi cunosc pe amandoi, am luat si eu bani cu camata cu o dobanda mai mare decat a bancilor,dar am primit banii rapid si i-am restituit la timp. Daca nu poti restituii banii la timp nu lua bani cu camata, logic nu ?...Aldea a fost, este si va ramane un mare ofiter al Jandarmeriei ! Criminalii primesc maxim 7 ani cu executare, pai o fi bine oare ?...

Articole asemanatoare

Un fost lider politic din Constanţa a fost numit administratorul Joe Bonanno SRL, pentru 50 de ani

21 Jul 2021 2216

Fosta conducere a PP-DD Constanţa, menţinută sub control judiciar

02 Mar 2016 2513

Vedetă la instanţele din Constanţa Mariana Ciuciuleacă, dosar penal pentru acte de violenţă!

02 Sep 2014 2887

Judecată pentru cămătărie Mariana Ciuciuleacă are un nou dosar penal, pentru acte de violenţă

31 Aug 2014 3064