Ar fi încercat să dea mită unui poliţist Mihai Cojocariu, administratorul Agem International Trans SRL, reţinut

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, l-au prins, joi, în flagrant pe Mihai Cojocariu, administratorul societăţii Agem International Trans SRL, care se ocupă de transport marfă, în timp ce oferea, cu titlu de mită, suma de 1.000 de lei unui polițist.
 
Poliţistul, împreună cu un coleg, a efectuat, la o poartă de acces în port, un control asupra unui autocamion aparţinând unei societăţi comerciale de transport marfă. Cu această ocazie, în cabină ar fi fost identificată cantitatea de 250 de tricouri ambalate, marfă ce ar fi fost sustrasă din containerul transportat. Ca urmare, conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
 
Ulterior, administratorul societăţii de transport în cauză s-ar fi deplasat la biroul poliţistului, căruia i-ar fi promis, iniţial, suma de 500 de lei, pentru a nu lua măsurile legale împotriva angajatului său. Poliţistul a formulat denunţ la SJA Constanţa, iar ofiţerii DGA au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Apoi, s-a organizat acţiunea de prindere în flagrant, administratorul în cauză fiind surprins în timp ce ar fi oferit ofiţerului suma de 1.000 de lei, pentru a nu-i întocmi dosar penal angajatului său.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, procurorul criminalist Zafer Sadîc, Mihai Cojocariu a fost reţinut.

Ce spune Registrul Comerţului 

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului pe 5 februarie 2016, Agem International Trans SRL a fost înfiinţată în anul 2001, are sediul social în municipiul Constanţa şi se ocupă de „transporturi rutiere de mărfuri“. Asociaţi în firmă sunt Catalin Sorin Cioban şi Mihai Cojocariu, cel din urmă fiind şi administratorul societăţii.
 
Mihai Cojocariu mai figurează în Bocomi Construct SRL (lichidare - radiată), iar Catalin Sorin Cioban mai apare în Complet Expedition SRL.
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2014, Agem International Trans SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 562.302 lei, o pierdere de 126.243 de lei şi şase salariaţi.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ar fi încercat să dea mită unui ofiţer din Agigea Administrator de firmă, osândit la un an şi şase luni

01 Oct 2016 1478

Mihai Cojocariu a luat 1,6 ani după ce ar fi încercat să dea mită unui poliţist

28 May 2016 1464