Eveniment

Aşa ceva rar se întâmplă. Crimele care au speriat judeţul Constanţa într-o zi de Sfânta Duminică. Unde şi cum au avut loc

Ieri, într-o zi de Duminică, sfântă pentru creştini, în judeţul Constanţa, au avut loc două crime, care efectiv au căzut ca nişte lovituri asupra locuitorilor din judeţ, iar vestea s-a răpândit repede în toată România.

Prima a avut loc, de dimineaţă, pe raza municipiului Constanţa, într-un imobil de pe strada Mihai Viteazu, iar cel care a anunţat nenoricirea a fost chiar autorul odioasei fapte.

Povestea este una, simplă, aşa cum sunt mai toate de acest gen

Doi bărbaţi, unul de 45 de ani, şi un altul de 42, au început o ceartă, probabil la un pahar de băutură, pentru un aparat de radio, sau chiar pentru o melodie pe care unul ar fi vrut să o asculte, iar celuilalt nu-i plăcea.

Şi de aici până la a scoate cuţitul şi a-l înfige în colegul de cameră nu a fost mult.

Victimă a căzut cel de 45 de ani. Cuprins de remuşcări colegul, care este bănuit că ar fi săvârşit nenoricirea, a sunat la 112.

S-a dat alarma şi o echipă de criminalişti de la IPJ Constanţa s-a deplasat la locul indicat. Unde cu uimire au constatat că apelantul nu minţise.

Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Constanţa a declarat că „în jurul orei 08.30, polițiștii Secției 3 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o locuință de pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanța se află trupul neînsuflețit al unei persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, care ar fi decedat în urma unei înțepături cu un obiect ascuțit.

Presupusul autor, în vârstă de 42 de ani, a fost identificat și condus la sediu de polițiști. Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Nu a durat mult. Crima a doua.

Câteva ore mai târziu a venit iar vestea: crimă la Medgidia. Doar că aici lucrurile sunt ceva mai complicate. Crima ar fi fost săvârşită de un bărbat care şi-ar fi ucis mama.

Şi în acest caz, potrivit IPJ Constanța, „deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o femeie în vârstă de 74 de ani, care ar fi decedat după ce ar fi fost înțepată cu un obiect ascuțit de către un bărbat, în vârstă de 52 de ani”.

„Presupusul autor a fost identificat și reținut la sediu pentru continuarea cercetărilor” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Moșii de vară”, din sâmbăta Rusaliilor, când morții se întorc în lumea subterană

06 Jun 2020 2474

Programul slujirii ierarhilor din sud-estul României în Duminica de după Botezul Domnului

12 Jan 2020 1203

Biserica cu hramurile ,,Adormirea Maicii Domnului și Sfânta Cuvioasă Parascheva" va fi sfinţită duminică

03 Oct 2019 1046

ÎPS Teodosie va oficia, duminică, Sfântă Liturghie la mănăstirea „Sfânta Elena de la Mare”

26 Jul 2019 1036

Duminica Floriilor la catolici. Mesajul Papei Francisc - "Viaţa pe care Dumnezeu ne-o oferă nu este un tutorial prin care aflăm ultimele noutăţi"

14 Apr 2019 769

LIVE. Preafericitul Părinte Daniel, prezent la slujba de târnosire a noii biserici a Mănăstirii „Sfânta Maria” Techirghiol (galerie foto- video)

09 Dec 2018 1931

Vine Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, azi, în judeţul Constanţa. Slujeşte cu trei înalţi ierarhi

09 Dec 2018 1809

Programul slujirii ierarhilor din Mitropolia Munteniei şi Dobrogei. Este slujbă mare la Mănăstirea Cocoş-judeţul Tulcea

04 Nov 2018 1714

Comunitatea armeană a sărbătorit Schimbarea la Faţă! La Constanţa, s-au bătut cu... pistoale cu apă (galerie foto)

16 Jul 2018 2473

Constanţa. Preoții și credincioșii au plecat într-o procesiune a icoanelor, numită „Calea Sfinților”

25 Feb 2018 2285

Biserica Ortodoxă se află în Duminica Ortodoxiei, prima din Postul Mare. IPS Teodosie va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală

25 Feb 2018 1231

Preotul Teodor Trandafir, fost deținut politic, comemorat astăzi la Hârșova

19 Nov 2017 1900

Imagini de la eveniment. Armenii din Constanța în sărbătoare! Este hram la Biserica Armeană „Sfânta Maria“ (galerie foto)

15 Oct 2017 1907

Programul de slujire al ierarhilor din sud-est. Unde slujesc ÎPS Teodosie, Ciprian, Casian, Vincențiu și Visarion

17 Sep 2017 2351

Constanța. Conferință-eveniment la Biserica Sfânta Maria din zona Far

09 Jul 2017 5562