UPDATE Atenție, se filmează în Piața Ovidiu! Florin Piersic Jr joacă într-un serial poliţist american cu acţiune în anii ‘80 (galerie foto+video)



Străzi închise în Piața Ovidiu din Constanța, se toarnă serialul american „Iron Fisting”.
                       
Străzile Ecaterina Varga și Negru Vodă sunt închise. Strada Vasile Alecsandri este blocată de la strada Mircea cel Bătrân la Traian. : Din cauza filmărilor și bulevardul Tomis este închis de la Capitol până la intersecția cu Stefan cel Mare.


 
Actorul american Chaning Tatum este producătorul serialului ce se petrece în România anilor 1980 și care se va numi „Iron Fisting". Acesta este inspirat de producția „Miami Vice” și va spune povestea unor poliţişti din România: doi prieteni care lucreză în Poliție și care încearcă să protejeze comuniştii de rând şi tovarăşii de partid de ororile capitalismului.



Presă americană scrie, în glumă, că va fi „cel mai bun serial TV românesc din anii '80”, relatează deadline.com.

Prezent în Piața Ovidiu la filmări este și actorul român Florin Piersic Jr, care va juca în serial.

UPDATE: Unul dintre producători spune că au ales Piața Ovidiu datorită arhitecturii vechi: „Filmăm jumătate de producție în București și jumătate aici, în Constanța. E o locație bună pentru noi datorită istoriei bogate a locului și stilul arhitectural al clădirilor. ”











Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.