Au băgat spaima în turiştii din Eforie Sud Tineri şi minori cercetaţi pentru furt calificat



Un tânăr şi doi minori sunt cercetaţi de poliţiştii din Eforie Sud în stare de libertate, pentru furt calificat. Aceştia au sustras, în data de 3 august, mai multe bunuri din camerele unui hotel din Eforie Sud, fiind prinşi, pe 5 august, de oamenii legii. Aceştia au creat un prejudiciu în sumă de 1.700 de lei, care a fost recuperat de poliţişti în procent de 70%. De asemenea, un grup format, de data aceasta, din doi minori şi un alt tânăr, a ajuns în atenţia poliţiştilor. Cei trei au fost prinşi în flagrant în noaptea de 4 spre 5 august, la ora 2.00, în timp ce furau mai multe bunuri dintr-un cort instalat în Eforie Sud. Autorii celor două furturi sunt cercetaţi în stare de libertate pentru furt calificat. Prejudiciul în valoare de 300 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat victimei.
Potrivit unor surse, cei care au pătruns în camerele hotelului din Eforie Sud sunt D.V. (17 ani), M.B (12 ani) şi Iustin P. (25 de ani).
De asemenea, în cazul furtului din cort sunt cercetaţi în stare de libertate F.N.M (12 ani), M.B. (12 ani) şi Remon Ionel Palcu (21 de ani). De sesizat că, în ambele cazuri de furt, apare minorul M.B.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Doi tineri din Eforie Sud, cercetaţi în stare de libertate

09 Jul 2014 1574