Au încercat să fure din locuinţe intrând pe balcon

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale (BIC) din Constanţa au primit, marţi, o sesizare cu privire la o tentativă de furt din locuinţă, petrecută pe strada Ferdinand. Potrivit informaţiilor, prin escaladarea unei gratii, o persoană, la acel moment necunoscută, ar fi încercat să pătrundă într-o locuinţă de la etajul 1 al unui bloc, printr-un balcon lăsat deschis.

Din locuinţă însă nu s-au sustras bunuri sau valori, susţin oamenii legii.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii BIC, împreună cu cei din cadrul Secţiei 3 Constanţa, au identificat şi stabilit că bănuit de tentativa de furt este un minor de 15 ani, din localitatea constănţeană Rasova. Cercetările continuă cu minorul în stare de libertate, acesta fiind instituţionalizat într-un centru specializat.
În aceeaşi zi, la ora 12.00, poliţiştii Secţiei 5 l-au depistat pe D. Petru, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Arad, în timp ce era urcat pe gratiile unui apartament de la etajul 1 al unui bloc situat pe Şoseaua Mangaliei, cu intenţia de a pătrunde în interior. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii BIC, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minor trimis în arestul IPJ pentru mai multe infracţiuni

19 Oct 2014 1591

Cercetat pentru tentativă de furt dintr-o locuinţă din Cernavodă

10 Sep 2014 1851

Tentativă de furt din locuinţă Biroul de Investigaţii Criminale cercetează doi bărbaţi din Constanţa

04 Sep 2014 1837