Autoturisme lăsate fără piese, în service. Suspectul, prins în flagrant delict



•    Bărbatul este cercetat în libertate, dar sub control judiciar.

Un bărbat de 38 de ani din Cumpăna a fost reținut seara trecută și, ulterior, lăsat liber, dar sub control judiciar, fiind suspectul principal al unui furt comis într-un service auto.

Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi fost surprins în flagrant delict în timp ce sustrăgea piese de la autoturismele aflate în service.

Redăm, în continuare, comunicatul IPJ Constanța:

La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 18.10, polițiștii Secției 5 au fost sesizați de reprezentanții unei firme de pază, cu privire la faptul că ar fi surprins în flagrant delict o persoană, în timp ce sustrăgea bunuri dintr-o societate comercială de pe raza de competență.
În urma verificărilor, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, de 38 de ani, din comuna Cumpăna. Acesta ar fi sustras mai multe piese de la autoturismele lăsate în service-ul societății comerciale respective.
În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reținut, astăzi fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Foto cu rol ilustrativ.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cum a furat un tânăr un bancomat dintr-un mall plin de clienți. A spus că lucrează la mentenanță și că duce aparatul la service (VIDEO)

10 Apr 2022 14758

60 de percheziții în Constanța, București și Ilfov. Mandate anulate în instanță

15 Jul 2021 2044

Un bărbat din Medgidia s-a ales cu dosar penal

26 Sep 2014 1669