Bandă de hoţi care acţiona în autobuzele RATC din Constanţa, anihilată de poliţişti

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu poliţiştii Secţiei 1 din Constanţa şi cu sprijinul de specialitate al luptătorilor Serviciului de Operaţiuni Speciale, au documentat activitatea infracţională a lui Vasile Dudău, de 52 de ani, a Niculinei Curte, de 44 de ani, ambii din municipiul Constanţa, a lui Sotir Miţa, de 35 de ani, din oraşul Techirghiol, şi a lui Omer Musi, de 41 de ani, din oraşul Năvodari, în sarcina primilor trei fiind reţinută comiterea a patru infracţiuni de furturi din buzunare şi poşete, în mijloace de transport în comun din Constanţa, fapte săvârşite în perioada 9 februarie - 22 mai, creând un prejudiciu de 1.750 de lei.
În sarcina lui Omer Musi, oamenii legii au reţinut comiterea a două infracţiuni de tăinuire în legătură cu faptele mai sus menţionate. Ceilalţi trei suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar în urma prezentării acestora în faţa instanţei de judecată, ei au fost arestaţi preventiv.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-au reţinut următoarele:

În ziua de 24.04.2015, în jurul orei 13.00, în timp ce persoana vătămată D.A.F. se deplasa în municipiul Constanţa cu autobuzul 101C, pe ruta Gara CFR Constanţa - Zona Industrială, inculpaţii Dudău şi Curte, împreună cu o altă persoană neidentificată până în prezent, i-ar fi sustras din poşetă un portofel ce conţinea suma de 15 lei şi acte personale, cauzând un prejudiciu în valoare de 100 de lei.
 
În ziua de 28.04.2015, în jurul orei 11.00, în timp ce persoana vătămată S.V. se deplasa cu autobuzul 42, pe traseul Spitalul Clinic Judeţean Constanţa - Tomis III, inculpatul Dudău i-ar fi sustras din geantă un telefon mobil marca Alcatel Vodafone N985 Smart 4 Power- în valoare de 1.000 de lei, şi pe care, după comiterea faptei, i l-a dat inculpatului Omer.
 
În ziua de 22.05.2015, în jurul orelor 10.00, în timp ce persoana vătămată C.A.M. se deplasa cu autobuzul 2-43, pe ruta Tomis III - Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, inculpatul Dudău i-ar fi sustras din poşetă un telefon mobil marca Samsung Galaxy ACE 4, în valoare de 700 de lei, şi pe care, după comiterea faptei, i l-a dat inculpatului Omer.
 
În ziua de 9.02.2015, în jurul orei 18.00, în timp ce persoana vătămată G.M. se deplasa cu autobuzul 2-43, pe traseul Spitalul Clinic Judeţean Constanţa - Gara CFR Constanţa, inculpatul Miţa i-ar fi sustras din poşetă un portofel, cauzând un prejudiciu în valoare de 50 de lei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.