Bărbat depistat făcând contrabandă cu țigări în zona Abator din Constanța

  • Bărbat de 46 de ani, depistat făcând contrabandă cu țigări în zona Abator.
  • Bărbatul care oferea spre vânzare țigări netimbrate nu este la prima abatere.

Cu toate că polițiștii locali duc o luptă permanentă cu cei care comercializează țigări la colțul străzii, în zonele deja consacrate încă se mai practică astfel de activități.
 
În urmă cu câteva zile, polițiștii locali au depistat, în zona Abator, un bărbat în vârstă de 46 ani care oferea spre vânzare 40 pachete de țigări marca „Fast“, netimbrate, susceptibile că ar proveni din contrabandă și care necesită plasarea sub un regim vamal.
 
Pe numele acestuia au fost întocmite actele de constatare, sub aspectul stabilirii existenței infracțiunii de contrabandă, documente care vor fi predate Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța împreună cu pachetele de țigări, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale ce se impun.
 
Menționăm că bărbatul nu se află la prima abatere de acest gen. În ultimii doi ani acesta a fost depistat de mai multe ori, în zona Abator, în timp ce oferea spre vânzare țigări netimbrate.
 
Polițiștii locali desfășoară permanent astfel de activități de verificare și control, iar cetățenii pot semnala orice act de comerț illicit la numărul de telefon 0241.484.205- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală.
 
 
Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.