Bărbat din Constanţa, prins cu stupefiante

Un bărbat de 55 de ani, din Constanţa, a fost oprit de jandarmi în timp ce îşi plimba câinele, considerat a fi periculos, fără lesă şi botniţă. Întâmplarea a făcut ca din buzunare să îi pice două pliculeţe cu etnobotanice.
 
Bărbatul a fost depistat marţi, în jurul orei 11.00, de un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, aflat într-o misiune de patrulare în zona intersecţiei dintre străzile Mihai Viteazu şi Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa. Motivul pentru care a fost oprit iniţial bărbatul a fost faptul că acesta plimba un câine considerat periculos, fără botniţă şi lesă, deşi se afla în loc public.
 
În momentul în care a scos actul de identitate din buzunar, i-au căzut două pliculeţe de plastic, care conţineau o substanţă vegetală mărunţită, de culoare verde.
 
Militarii au efectuat astfel şi percheziţia corporală a bărbatului, fiind găsite încă 15 pliculeţe autosigilante confecţionate din material plastic, care conţineau o substanţă vegetală mărunţită de culoare verde.
Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, conform prevederilor codului de procedură penală, pe care l-au înaintat, împreună cu probele găsite asupra făptuitorului, lucrătorilor Brigăzii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.
 
De asemenea, pentru faptul că şi-a lăsat câinele fără botniţă şi lesă în loc public, bărbatul s-a ales şi cu o amendă de 1.500 de lei.
 
Sursa foto: IJJ Constanţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.