Bărbat din Georgia, depistat de poliţiştii de frontieră constănţeni (galerie foto)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în acest weekend, în apropierea frontierei de stat, un cetăţean georgian care intenţiona să intre ilegal în România din Republica Bulgaria, pe jos, pe la frontiera verde.
 
În apropierea frontierei de stat, poliţiştii Sectorului de Frontieră Ostrov au arătat că bărbatul nu vorbea limba română. Acesta a fost dus la sediul punctului de frontieră Ostrov pentru cercetări, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba de cetăţeanul georgian Zaza B., în vârstă de 42 de ani.
 
Bărbatul a declarat că, după ce a ajuns în Bulgaria, a beneficiat de ajutorul unor taximetrişti bulgari care l-au transportat până în dreptul localităţii Silistra din Republica Bulgaria, în apropierea frontierei cu România. El voia să ajungă în Germania, de fapt.
 
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului georgian actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat“.
 
Duminică dimineaţă, cetăţeanul georgian a fost predat autorităţilor de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.