Bărbat înjunghiat în stradă, la Năvodari Principalii suspecţi au ajuns după gratii (video)

Procurorii de pe lângă Judecătoria Constanţa au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mamut Asan, de 35 de ani, şi a lui Cadîr Asan, de 19 ani, ambii cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii publice.
 
Potrivit anchetatorilor, miercuri, cei doi bărbaţi, însoţiţi de o a treia persoană, se aflau într-un autoturism marca Volkswagen. La un moment dat, la intersecţia străzii Taşaul cu Nuferilor, din Năvodari, aceştia ar fi lovit un autoturism Dacia 1310, pe care iniţial l-ar fi urmărit în trafic. Cei doi ar fi coborât apoi din maşină şi l-ar fi înjunghiat pe şoferul maşinii Dacia în zona inghinală, în gamba stângă şi în zona capului. Pentru vindecare, persoana vătămată are nevoie de aproximativ 45 de zile de îngrijiri medicale.
În aceeaşi cauză, este cercetat pentru mărturie mincinoasă un alt bărbat de 36 de ani, tot din Năvodari. Potrivit unor surse, cei trei ar fi fraţi, iar cel din urmă, prin declaraţiile sale, ar fi încercat să îl acopere de Cadîr Asan. Bărbatul de 36 de ani este cercetat în stare de libertate.
 
Sursa foto: libertatea.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bărbaţii din Năvodari care au înjunghiat un şofer, au fost arestaţi

26 Sep 2014 2040