Bărbat reținut după o tentativă de omor pe balconul unui apartament din Mamaia. Victimă, soția sa

  • Procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale.

Compartimentul de informare si relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti precizează următoarele:

În data de 14.08.2020, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului B.M., cercetat sub aspectul infracţiunilor de tentativă de omor şi viol.

În ceea ce priveşte infracţiunea de tentativă de omor, probele administrate în cauză până în prezent au conturat următoarea situaţie de fapt:

În data de 08.08.2020, în jurul orei 00:56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane.

În cursul acestei zile, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile, pentru infracţiunile mai sus menţionate.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti - Secţia de urmărire penală şi D.G.P.M.B. - Serviciul Omoruri. La activităţile efectuate pe raza judeţului Constanţa au participat şi lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa - Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţia Staţiunii Mamaia.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, se arată în comunicat.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un tânăr din Maroc venit să studieze Medicina la Constanţa trăieşte coşmarul vieţii sale

05 Jan 2019 4644

UPDATE Individul suspectat că a înjunghiat un tânăr în parcarea clubului Bamboo din Mamaia va fi dus la instanţă cu propunere de arestare

04 May 2017 2807

UPDATE. Individul suspectat că a înjunghiat un tânăr în parcarea clubului Bamboo din staţiunea Mamaia a fost identificat

03 May 2017 3560

Altercaţiile în trafic dăunează grav libertăţii Emil Petru a fost condamnat pentru tentativă la omor

05 Nov 2015 2544

Ospătar condamnat pentru tentativă la omor

31 Mar 2015 1636

Aproape de clubul Le Gaga din Mamaia - Daniel Zorică, judecat pentru tentativă la omor

20 Dec 2014 2155

Tentativă la omor aproape de clubul Le GagaDaniel Zorică a fost arestat preventiv în lipsă

22 Aug 2014 2858