Bărbatul lovit de maşină la Murfatlar a murit la spital

Bărbatul în vârstă de 54 de ani accidentat grav duminică seara la ieşirea din Murfatlar a decedat, ieri noapte, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
El fusese internat în stare de comă profundă, cu multiple leziuni craniene şi toracice, după ce fost izbit în plin de un autoturism, pe DN 22C, la ieşirea din Murfatlar spre Valu lui Traian, în dreptul benzinăriei situate pe dreapta şoselei.
 
Poliţiştii rutieri au stabilit că victima s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost lovită violent de o maşină condusă regulamentar de o bucureşteancă în vârstă de 30 de ani. Aceasta se afla în autoturism împreună cu soţul şi copilul în vârstă de nici doi ani. Niciunul dintre ocupanţii autoturismului nu a fost rănit.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a tras cu arma în Murfatlar! Un poliţist al Gărzii de Coastă, lovit cu maşina. Judecătorii au dictat peste 12 ani de închisoare

17 Dec 2019 1550

Accident rutier în localitatea Poarta Albă, județul Constanța. O tânără a fost lovită de o mașină pe marcajul pietonal (galerie foto)

11 May 2018 4493

Bărbat spulberat de maşină pe DN22C, lângă Murfatlar

08 Sep 2014 2134