Batjocorirea crucii

Practici sataniste in cimitirul Viile Noi

Cimitirul din Viile Noi reprezinta o reala sursa de subiecte pentru reportaje, aici ziaristii nostri descoperind tot felul de bizarerii * In urma cu cateva luni, am descoperit aici mai multe morminte de musulmani, inhumati dupa canoanele ortodoxiei, dar cu cruce la cap * Tot aici am descoperit si cimitirul SIDA, dar si pe cel al necunoscutilor care mor pe strada, iar corpurile lor nu sunt revendicate de nimeni * Printre miile de cruci din acest cimitir, zilele trecute, reporterii nostri au mai gasit una cu numele decedatului scris de-a-ndoaselea, de parca acesta ar fi trebuit citit numai de Dumnezeu

Cu orice ocazie au avut de a merge prin cimitirul din Viile Noi, reporterii nostri au putut sa descopere tot felul de ciudatenii, care mai de care mai bizare. Aici am gasit cimitirul copiilor infestati cu HIV si abandonati de familiile lor, tot aici am gasit cimitirul necunoscutilor, al celor care cad pe strada, mor, iar corpurile nu sunt revendicate de nimeni, fiind ingropate de primarie. Acum cateva saptamani, tot aici a fost inregistrat si unul dintre cele mai grave cazuri de actiuni sataniste savarsite in ultimii ani in Constanta, cand mai multe cruci din lemn au fost rupte, iar altele, confectionate din piatra, sparte. Intr-una din peregrinarile lor, reporterii cotidianului ZIUA de Constanta au mai gasit, zilele trecute, o alta ciudatenie.

La crucea-ntoarsa

Intr-un colt al cimitirului, reporterii au descoperit la capatul unui mormant o cruce cu inscrisul numelui decedatei invers, incat singura posibilitate de a putea afla cum o chema in viata pe cea in cauza era sa te intorci cu capul in jos si cu picioarele in sus. Noi am putut sa citim numele ca lumea numai dupa ce am fotografiat crucea si am asezat poza invers, cu baza in sus, reusind sa aflam ca pe decedata o cheama Elisabeta Vainel, care a murit pe 25 martie. Bucurosi ca au mai scapat de cineva sau poate prea suparati de moartea femeii, nimeni din cortegiul mortuar nu a observat gafa facuta de cei care aveau sarcina de a o inmormanta crestineste pe biata femeie. Nimeni dintre cei apropiati, dar nici groparii, nici preotul care a efectuat slujba de inmormantare, nici dascalul, dar nici nimeni din administratia cimitirului nu a observat cum a fost asezata crucea. Discutand cu preotul Enache Dragus, inspector bisericesc la Arhiepiscopia Tomisului, acesta ne-a declarat ca, daca este intr-adevar asa cum spunem noi, nu crede ca ar fi vorba de practici sataniste, ci numai de o crasa neglijenta a celor care aveau sarcina de a face treaba bine, printre acestia aflandu-se si preotul care a oficiat slujba de inmormantare. Acesta ne-a mai spus ca este foarte posibil ca, din greseala, partea din cruce la care facem referire sa se intoarca si sa nu fi fost pusa la loc, desi acest lucru este practic imposibil, mai ales ca in lemnul crucii se bat doua-trei cuie, iar cele doua parti componente se incastreaza una in cealalta fara sa se poata roti, chiar daca ar avea cineva aceasta intentie. Indiferent de ce se intampla, poate se gaseste totusi cineva care sa aseze crucea cum trebuie la capatul bietei femei, sa poata sa aiba tihnit somnul cel de veci.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Horoscop pentru luni, 01 ianuarie 2024. Ziua este propice activităților gospodărești pentru una din zodii

01 Jan 2024 826

Horoscop pentru duminică, 10 decembrie 2023. Dorința de a avea mai mult succes este la cote înalte pentru o zodie anume

10 Dec 2023 942

Horoscop pentru sâmbătă, 09 decembrie 2023. Suișuri și coborâșuri în segmentul sentimental

09 Dec 2023 930

Horoscop pentru marți, 05 decembrie 2023 Cum influențează astrele ziua de astăzi

05 Dec 2023 1044

Horoscop pentru miercuri, 29 noiembrie 2023. Se anunță o zi interesantă pentru una dintre zodii

29 Nov 2023 1064

Horoscopul zilei de marți, 3 octombrie. Ce ne spun astrele pentru fiecare zodie?

03 Oct 2023 960

Horoscop pentru 13 august Tensiune în relația de cuplu pentru capricorni și vești interesante pentru tauri

13 Aug 2023 751

Horoscop pentru sâmbătă Sunt posibile cadouri și recompense mărunte, dar suficiente

12 Aug 2023 659

Horoscop pentru vineri, 11 august O zi în care sunt posibile evenimente cu multă lume

11 Aug 2023 810

Horoscop joi Ziua anunță evenimente cu multă lume

10 Aug 2023 852

Horoscop azi Sunt posibile câștiguri de la și prin alții, pentru una dintre zodii

01 Aug 2023 1295

Horoscop. O zi cu multe drumuri în scopuri diverse

20 Jul 2023 879

Tragedie pe litoral Fostul baschetbalist Gabriel Calancea a murit la numai 56 de ani!

29 Jun 2023 5110

„Bravo, Farul Constanța!“. Cântărețul Ionuț Galani, alături de „marinari“ la petrecerea de titlu (GALERIE FOTO)

22 May 2023 2481

Horoscop pentru vineri, 06 ianuarie 2023. Scorpionii sunt atrași de studii și călătorii

06 Jan 2023 1138