Baza de la Kogalniceanu, la un pas de explozie

Baza militara americana a fost la un pas de a sari in aer, dupa ce doi muncitori au gasit un proiectil, fara sa-si dea seama cu ce au de-a face.

Cei doi sunt angajati ai unei firme care construieste locuinte pentru militarii americani. In urma cu doua zile, angajatii munceau de zor la saparea unei fundatii. Basculanta a incarcat pamantul excavat, iar unul dintre muncitori a observat un obiect ciudat, cu o lungime de aproximativ 60 de centimetri. L-a luat in brate si la carat pana la tovarasul sau, pentru a se dumeri impreuna. Colegul l-a preluat si l-a izbit de un pom. Din fericire, cei doi au fost observati de un ofiter de serviciu, care a fost la un pas de a lesina in momentul in care si-a dat seama cu ce au de-a face. Conducerea bazei a fost imediat instiintata, iar proiectilul a fost depozitat la loc sigur, pana in dimineata urmatoare, cand genistii l-au detonat. Surse neoficiale afirma ca incidentul nu este singurul de acest gen. In ultimele trei saptamani, alte trei proiectile au fost descoperite.

Scris de: {autor}Olimpia CEARA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la Prefectura Constanța. 30 de tineri din județul Vaslui, contacți ai unui caz pozitiv COVID-19, depistați în Costinești

05 Aug 2020 2092

OIE a blocat fondurile Primăriei Crucea Primarul Frigioi - „Nu vom mai putea depune proiecte pe alte fonduri europene“ (documente)

20 Oct 2016 3342

Avocatul Poporului a dat în judecată Primăria Constanța

12 Oct 2016 2199