Bilanţul accidentelor rutiere de ieri, din Constanţa Trei maşini şifonate şi un pieton în comă (galerie foto)

Trei autoturisme au intrat în coliziune, ieri după-amiază, pe strada Badea Cârţan din cartierul Tomis Nord. Un pieton a fost accidentat în urma carambolului.
 
Poliţiştii rutieri spun că, în jurul orei 12.30, D.E. (un bărbat de 45 de ani, din Constanţa) a condus un autoturism marca Opel Corsa, pe aleea de acces a blocului BC10 către strada Badea Cârţan şi, ajungând în intersecţie, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, a virat la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul Daewoo Cielo, condus de M.N. (un bărbat de 51 de ani, din Constanţa).
 
După impact, autoturismul Daewoo Cielo a fost proiectat pe sens opus şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism marca Mercedes, staţionat. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a V.M.A. (o femeie de 28 de ani, din Constanţa), pieton, care se afla pe carosabil în faţa autoturismului Mercedes.

Pieton în comă

Un alt accident rutier, de această dată mult mai grav, a avut loc ieri după-amiază, în zona Billa. Conform poliţiştilor rutieri, în jurul orei 15.30, P.I. (un bărbat de 24 de ani, din Constanţa) a condus o autoutilitară marca Isuzu, pe şoseaua Mangaliei, dinspre pod Billa către Gară, şi, ajungând în dreptul Direcţiei Sanitare Veterinare, a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din dreapta conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală gravă (stare comatoasă) a pietonului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Accident rutier pe bulevardul Tomis. O persoană încarcerată (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Jun 2023 5125

Pieton lovit pe strada Badea Cârțan, din Constanța

14 Oct 2020 1637

Eveniment rutier pe strada Badea Cârţan din municipiul Constanţa

10 Feb 2020 1886

Update. FOTO EXCLUSIV. Trei mașini implicate, o persoană rănită Carambol rutier pe strada Badea Cârțan (galerie foto)

09 Jun 2015 2635