Moment macabru la Constanţa Cadavru în descompunere, descoperit pe gazonul hotelului Ibis

Un angajat al hotelului Ibis a făcut o descoperire macabră în timp ce tundea gazonul din faţa unităţii de cazare. Sub terasa exterioară, bărbatul a observat cadavrul unei persoane de sex femeiesc, aflat în stare de descompunere.
 
Anunţul a fost făcut luni, la ora 13.26. La faţa locului a ajuns un echipaj al poliţiştilor din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Constanţa. Din primele cercetări, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență.
 
Identificarea a fost cu atât mai grea cu cât cadavrul se afla într-o stare avansată de putrefacţie, fără a putea fi recunoscută fizionomia feței. Totuşi, lângă cadavru a fost găsită o geantă cu mai multe înscrisuri uzate, printre care un bilet de ieşire din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Clinica Universitară de Psihiatrie, întocmit la data de 20.02.2015, pe numele de Constantina Crăciun, de 77 de ani. Din bilet rezultă că pacienta a fost internată în Secţia Psihiatrie Palazu Mare, fiind un caz social fără sprijin familial.
 
Cadavrul a fost depus la Morga Cimitirului Central, în vederea efectuării autopsiei. Cercetările continuă, în vederea identificării exacte a persoanei decedate.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Descoperire macabră pe gazonul hotelului Ibis Cadavru în descompunere, găsit de un angajat

21 Apr 2015 2038