Campanie de curăţenieIPJ Constanţa scapă de poliţiştii fără activitate, peste o lună

IPJ-Burlacu_Valentin_6_.jpgÎn aproximativ 30 de zile, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa va fi demarată o amplă campanie de „curăţenie". Inspectorul şef al IPJ Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu ne-a declarat că, într-o lună, poliţiştii care anul acesta nu au avut rezultate vor fi obligaţi să-şi găsească un alt loc de muncă. Declaraţia vine la scurt timp după ce chestorul Liviu Popa, şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, a spus la Constanţa că Valentin Burlacu are mână liberă să facă orice schimbări doreşte.

„(....) Prin excelenţă, munca de poliţist înseamnă muncă de echipă. Dacă va reuşi să adune o echipă bună, atunci va face treabă bună. Din punctul meu de vedere, dl Burlacu are mână liberă să facă orice schimbări doreşte, are tot sprijinul meu. Dacă îmi spune că are nevoie să trimit Corpul de Control, îl trimit (...) Am avut consultări prin SMS cu inspectorul şef Burlacu, în care acesta îmi spunea că este supărat de faptele de corupţie din inspectorat, dar eu i-am trimis mesaj şi i-am spus «Să plece cei ce nu sunt poliţişti, să nu păteze uniforma şi legitimaţia!». Nu este o problemă că mai avem fapte de corupţie, căci suntem singurul minister cu competenţa de a-i sălta pe cei care nu sunt în regulă din interiorul ministerului. Nu există pădure fără uscături, aşa că să înverzim pădurea!", a mai arătat chestorul Popa, prezent în urmă cu două zile la inaugurarea noului sediu al Serviciului Rutier Constanţa. Tot în cadrul aceluiaşi eveniment, prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz a ţinut să precizeze că deşi „în ultima perioadă tot avem exemple negative cu agenţi prinşi în flagrant, vreau să vă spun că se fac lucruri bune în Poliţia Constanţa". „Şi vreau să vă felicit că nu folosiţi pistolul la croşetat, ci acolo şi atunci când trebuie. Este bine că începe să se pună ordine în lucruri. Domnul Burlacu a primit chiar şi telefoane, la diferite acţiuni ale Poliţiei, când i s-a reproşat că Poliţia Constanţa bate oameni nevinovaţi, dar vă spun că ce a făcut Poliţia a făcut bine", a mai spus Palaz. Contactat telefonic, la scurt timp după declaraţiile mai sus precizate, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu, a precizat că, în aproximativ o lună, toţi poliţiştii din inspectorat care nu au obţinut rezultate vor trebui să-şi găsească alte servicii. „Vizaţi sunt atât şefii de servicii ori de birouri, cât şi poliţiştii din stradă", a conchis Valentin Burlacu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

seb

27 Oct, 2011 22:40

Dar de cei f corupti cand scapati Domnule Burlacu? De Comisarul Sef Interlop Nitoi Cristinel,cel care a fost arestat 9 luni pt asociere cu celebrul Clan Nuredin cand va lepadati.Nitoi se lauda peste tot ca e mai presus de lege.

Articole asemanatoare

În Portul Mangalia Două drone de tip avion au intrat în dotarea Poliției de Frontieră (Galerie FOTO)

17 Apr 2024 540

Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat, şi șeful Poliţiei de Frontieră din România vin mâine la Mangalia!

16 Apr 2024 474

IPJ Constanța, o nouă achiziție pentru poligon! (DOCUMENT)

05 Apr 2024 551

IPJ Constanța Ziua Poliției Române. Mesajul transmis de chestorul de poliție Dumitru Bîltag

25 Mar 2024 545

IPJ Constanța cumpără de la Draeger România kit de prelevare salivă pentru Drager Drog Test! Care este valoarea achiziției (DOCUMENTE)

24 Mar 2024 742

IPJ Constanța repară sediul inspectoratului și sediul Secției 3 Poliție!

24 Mar 2024 628

Cumpărări directe IPJ Constanța cumpără peste 160.000 de cartușe și repară poligonul de tragere!

06 Mar 2024 922

Proiectul pilot de reorganizare a IPJ Constanţa, printre soluțiile implementate în 2023 în plan structural-organizatoric de Poliția Română

10 Feb 2024 1131

MAI, precizări privind bugetul pentru plata pensiilor fostelor cadre

22 Jan 2024 773

Chestor de poliție Dumitru Bîltag, șeful IPJ Constanța- „Voi face toate demersurile pentru introducerea unei acțiuni în justiție, în scopul aflării adevărului“

22 Dec 2023 1836

În dotarea Poliţiei de Frontieră Române au intrat cinci mijloace de mobilitate terestră 4x4 cu termoviziune pentru teren dificil

20 Dec 2023 795

Surse Chestorul Constantin Glugă, fostul șef al IPJ Constanța, și comisarii șefi Nicolae Simion și Marin Dincă se pensionează!

20 Dec 2023 2441

Cms. șef Dumitru Bîltag, comandantul IPJ Constanța, a primit gradul de chestor!

29 Nov 2023 1118

Biroul pentru ImigrăriDelegația Inspectoratului General pentru Imigrări în vizită în Republica Moldova

27 Nov 2023 462

MAI Ședință de lucru la IPJ Constanța, cu prilejul schimbării conducerii instituției. Ce au declarat oficialii

10 Nov 2023 840