Carambol cu basculante uriașe Șoferi care circulă haotic prin județul Constanța. Șicane cu autoturisme. Camioane distruse (galerie foto)



 
  • Ieri după amiază a fost anunțat un accident de circulație pe Breteaua A4 care face legătura, în zona Agigea, cu Autostrada Soarelui spre Portul Constanța.
 
Mulți au văzut puțini au știut ce s-a întâmplat.
 
Se discută că o șicanare în trafic a fost cauza accidentului în lanț la intrarea pe Autostrada Soarelui, de la Constanța la București.

Patru TIR-uri s-au ciocnit, iar în urma impactului o persoană a fost rănită. Traficul în zonă a fost îngreunat mai bine de două ore.

O neînțelegere între doi șoferi, urmată de o șicanare în trafic, ar fi dus la carambol, spun șoferii implicați în accident.

Ce au povestit martorii la Digi24:

Șofer: Ăla cu autoturismul din față de acolo a depășit o doamnă, s-a certat cu dânsa, nu știu ce s-au ciondănit și dânsa a intrat în fața mea și el a intrat în fața lui și a trântit frâna brusc. Eu am pus frâna și colegii au venit din spate și au intrat în mine...
 
Șoferii au încercat sa frâneze, dar a fost prea târziu.


Șofer: Am frânat, am oprit până în colegul... venind colegul din spate, m-a împins în colegul din față.
În urma impactului, unul dintre șoferi a fost rănit.


Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța: A fost o singură victimă, conștientă, stabilă, cu un traumatism cranio facial, fractură de piramidă nazală, transportată de echipajul SAJ la spital pentru investigații suplimentare.

Cătălin Bocai, Centrul Infotrafic: Din primele informații, cauza a fost nepăstrarea unei distanțe corespunzătoare de siguranță care să îi permită să oprească în condiții de siguranță față de autoturismele care circulă în față.

Și atunci când vedem atâtea nu trebuie să ne punem întrebarea dacă au înnebunit șoferii? Sau măcar unuii dintre ei?
 
Dacă ar fi numai să ne luăm după ultimele probleme majore din trafic pe zona autostrăzilor spre litoral parcă ai tendința să îi crezi.
 
Nu putem să uităm carambolul de vineri dimineața cu peste 50 de mașini implicate și 16 victime, dar nici celebrul de acum, mers pe contrasens a cel puțin două mașini pe A2 de teama creării unui ambuteiaj după ce o autotlitară s-a răsturnat pe carosabil.
 
Sursa foto: DRDP Constanta
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Carambol rutier în județul Argeș. Sunt implicate două camioane și două autoturisme (GALERIE FOTO)

22 Mar 2022 1284

Agigea Carambol rutier cu trei camioane la intrare pe autostrada A4 (galerie foto)

21 Jul 2021 3158

UPDATE. Carambol rutier în județul Brașov. Șapte autoturisme, implicate. Traficul este blocat în zonă (galerie foto)

21 Mar 2019 1995