Carnagiu în județul Sibiu! O tânără de 21 de ani și părinții ei au murit într-un grav accident rutier. Victimele, cetățeni străini

Accident mortal Sibiu. Foto: ISU SIBIUUn teribil accident rutier a avut loc seara trecută pe DN 1 în zona Hula Bradului din județul Sibiu. 

Potrivit ISU Sibiu au intervenit la fața locului 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, 1 autospecială de transport victime multiple, 2 autospeciale de stingere și două echipaje SAJ dintre care unul cu medic. 

În urma accidentului au rezultat 6 victime. 

„Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat și o femeie, din nefericire în ciuda eforturilor salvatorilor, aceștia nu au răspuns manevrelor. O a treia victima, de sex feminin era inconștientă și intubată și a fost transportată la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a transportat la spital alte două victime; una refuzând transportul la spital“ - a precizat sg. maj. Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

 

Potrivit IPJ Sibiu, în seara zilei de 4 decembrie, în jurul orei 20:45, în zona Hula Bradului de pe DN 1, trei mașini s-au ciocnit violent, impactul soldându-se cu cinci victime. A mai existat o persoană implicată în impact, dar a refuzat transportul la spital.

„Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Serviciului Rutier Sibiu a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Veștem spre Brașov, la km. 293+500 m, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Gorj, s-ar fi angajat în depășirea unei autoutilitare, încălcând marcajul longitudinal continuu și ar fi pătruns pe contrasens unde a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus dinspre Brașov, proiectându-l în alt autoturism care circula în spatele acestuia” - au precizat reprezentanții IPJ Sibiu.


Din nefericire în urma impactului frontal și-au pierdut viața trei persoane, toate din autoturismul care venea dinspre Brașov.

„Este vorba despre conducătorul auto, în vârstă de 67 de ani, și două femei în vârstă de 21, respectiv 55 de ani, toți cetățeni străini”, au mai precizat reprezentanții IPJ Sibiu.


În urma accidentului a rezultat și vătămarea corporală gravă a șoferului din județul Gorj, precum și a unei alte pasagere din mașina în care s-au aflat persoanele decedate, o tânără în vârstă de 15 ani, tot cetățean străin.

„La volanul celui de-al treilea autoturism se afla o tânără în vârstă de 20 de ani, din județul Vâlcea. Nu au rezultat victime din acest autovehicul”, au mai precizat reprezentanții IPJ Sibiu.

Conform unor surse neoficiale persoanele decedate sunt din Spania și sunt toți membrii aceleiași familii, mai exact părinții și una dintre fete. Cea de-a doua fată a ajuns în stare gravă la spital. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Directorul aeroportului din Sibiu, implicat într-un accident rutier mortal în județul Argeș! Un bărbat a murit și alte trei persoane au fost rănite (GALERIE FOTO)

10 Jan 2024 762

Doi tineri au murit în urma unui accident rutier! Cum s-a produs tragedia (FOTO)

24 Jun 2023 1920

Două persoane, decedate într-un cumplit accident rutier pe Autostrada A 1 (GALERIE FOTO)

23 Jun 2023 1555

UPDATE O șoferiță a murit în urma unui accident rutier produs pe DN 1. Implicate un autoturism și un TIR

28 Jun 2022 1347

Pieton accidentat mortal în municipiul Sibiu

13 May 2022 1295

UPDATE Două victime, decedate într-un accident rutier grav. Un autoturism s-a răsturnat în județul Sibiu (GALERIE FOTO)

25 Apr 2022 2242

O persoană a murit și alte două au fost rănite într-un grav accident rutier în județul Vâlcea

11 Apr 2022 1495

Accident rutier grav pe o șosea din România. Un tânăr a decedat și alți doi au ajuns la spital după ce mașina în care erau s-a răsturnat (GALERIE FOTO)

09 Apr 2022 1397

Accident rutier mortal pe DN7 în județul Sibiu. O femeie a murit pe loc (GALERIE FOTO)

15 Mar 2022 1323

UPDATE Persoană decedată într-un accident rutier în județul Sibiu. Alte trei persoane, rănite

14 Mar 2022 1222

Accidentul mortal dintre Topraisar și Mereni, în bilanțul misiunilor IGSU. Trei tineri și-au pierdut viața

18 Nov 2021 4505

Șofer de TIR din Constanța, implicat într-un accident grav pe Valea Oltului. Un motociclist a decedat în urma impactului

24 Jul 2021 2122

Accident mortal în județul Sibiu. Două persoane au decedat

21 Feb 2020 1543

Județul Sibiu Urs, lovit mortal de un autoturism

05 Jan 2020 1909

UPDATE Accident rutier mortal pe DN 7. Cinci victime, dintre care una a decedat și două sunt rănite grav. Trafic blocat

26 Dec 2019 3969