Caz șocant în județul Olt! Tânăr de 19 ani, suspectat de ... zoofilie. A fost emisă ordonanță de reținere

Polițiști în acțiune. Foto:IPj Bistrița NăsăudLa data de 18 ianuarie a.c., Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-a sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Brastavățu ar fi întreținut act sexual cu o cabalină.

Potrivit unui comunicat al IPJ Olt, în cauză, polițiștii din cadrul Biroului  pentru Protecția Animalelor au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zoofilie, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

„În urma probatoriului administrat, la data de 25 ianuarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în cursul zilei de 26 ianuarie a.c. să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propuneri legale.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis un ordin de plasare în adăpost pentru cabalină.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au precizat reprezentanții IPJ Olt.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Canada legalizează sexul cu animale atâta timp cât nu presupune penetrare!?

11 Jun 2016 6111

Șeful ASPA acuză ONG-urile că ar fi exportat maidanezii capitalei unor rețele de zoofilie. Replica lor „Băncescu e Pinocchio”

15 Jan 2015 2043

Maidanezii din România, exportați și folosiți la filmele porno

15 Jan 2015 2272