Cazul medicului Victor Boţ a stârnit o revoltă „Castrare chimică pentru pedofili“, susţinere puternică din Constanţa

În mediul online circulă intens o petiţie intitulată „Castrare chimică pentru pedofili“. Petiţia a luat avânt şi a ajuns la sute de semnături şi zeci de comentarii de susţinere. Pe primul loc în clasamentul persoanelor care au semnat sunt constănţenii.
 
Iniţiatorii au plecat de la cazul care a şocat Constanţa şi nu numai. Mai exact, presupusul viol pe care l-ar fi comis medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, de 39 de ani, din Constanţa. Acesta ar fi supus o fetiţă de 11 ani, care îi era pacientă, la un act sexual: penetrare parţială şi sex oral.
 
„Plecând de la articolul de mai jos, dar şi de la alte cazuri sesizate de părinţi disperaţi pe Facebook cu diverşi binevoitori care ascund pedofili psihopaţi, propun aprobarea pedepsei CASTRARE CHIMICĂ pentru toţi cei care sunt acuzaţi de pedofilie!!!“, spun iniţiatorii.
 
Ei continuă cu un articol publicat în presa naţională.
 
„Violată de un medic din Arad! Fetiţei de 11 ani i s-a făcut sex oral şi a fost penetrată parţial
 
Un cunoscut medic homeopat, apreciat în domeniul său de activitate, dar şi activist civic, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a fost reţinut şi cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol asupra unei minore.
 
Apucăturile medicului erau cunoscute în cerc restrâns, deviaţiile sale nefiind însă reclamate până la această oră. Fetiţa violată i-a povestit insă mamei sale prin ce a trecut în cabinetul medicului, iar femeia îngrozită a luat legătura cu poliţia. Oamenii legii au pregătit, ca la carte, capturarea pedofilului care «a căzut pe tehnică». Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind dus la Arestul IPJ Constanţa. Fetiţa va beneficia de consiliere psihologică.
 
Victor Emanuel Boţ este originar din Arad, tatăl său fiind din acest oraş. S-a mutat în cealaltă parte de ţară în urmă cu mai mulţi ani, în urma divorţului părinţilor.
 

Medicul a fost înregistrat de anchetatori chiar în propriul cabinet:
 
Medicul: Te deranjează?

Fata: Da.
Medicul: Data trecută nu ai zis că te deranjează. Îmi cer iertare. Mă ierţi, da?
Fata: Să ştiţi că am spus unei prietene.
Medicul: Vorbeşte mai încet.
Fata: Mi-a spus să le spun părinţilor.
Medicul: Ei lasă, îmi cer iertare. Îmi cer scuze.
Fata: O să le spun părinţilor.
Medicul: Îmi cer iertare. Scopul meu era de armonizare - am vrut să te deschizi. Poate nu a fost corect si sănătos, dar, sincer, nu am făcut ceva rău.
 
Victor Emanuel Boţ i-a făcut copilei sex oral, apoi a penetrat-o parţial. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a instrumentat cazul doctorului Victor Emanuel Boţ, un medic homeopat din Constanţa“.

„Aceşti monştri distrug vieţile copiilor“

Comentariile nu au încetat să apară şi oamenii şi-au expus argumentele proprii privind castrarea chimică a pedofililor. Redăm câteva dintre acestea, cu precizarea că ortografia şi punctuaţia aparţin celor care au postat.
 
„Pentru că aceşti indivizi trebuie să sufere mai mult decât suferă aceşti copii care au fost chinuiţi în aşa hal. Cu ce au greşit?“
 
„Am semnat această petiţie deoarece nu doresc să rămân indiferentă la astfel de lucruri îngrozitoare care se întâmplă în ţara noastră, am şi eu o fetiţă de 7 ani şi nu doresc să se mai repete pe undeva acest scenariu. Noi, ca cetăţeni ai acestei comunităţi, avem nişte drepturi şi obligaţii pe care trebuie să le respectăm, aşa că în cazul de faţă invit şi doresc să semneze cât mai mulţi oameni această petiţie care ştiu să-şi apere drepturile!“
 
„Am semnat această petiţie, consider că orice copil merită să fie fericit... nu ştiu dacă va putea trece această fetiţă peste trauma cauzată de acest nemernic.“
 
„Am semnat această petiţie deoarece aceşti monştri distrug vieţile copiilor. Sunt nişte nenorociţi, nişte incapabili.“
 
„Am semnat această petiţie întrucât şi eu la rândul meu sunt mamă, o mamă care este capabilă de orice pentru copilul ei... să se aplice legi aspre pentru astfel de persoane!“
 
„Asemenea specimene trebuie chinuite în cele mai groaznice moduri, cum un copilaş poate muri sau poate rămâne cu sechele în urma a ceea ce le fac aceste animale oribile. Îmi cer scuze, nu am vrut să jignesc animalele.“
 
„Sper să semneze petiţia lumea întreagă! Nu se poate aşa ceva!!!“
 
„Castrarea chimică, asta le trebuie la toţi ce distrug copilării şi sufletele părinţilor, căci numai în pielea lor să nu fii!“
 
„Poate că puterea exemplului este mai eficientă şi în acest mod aceşti psihopaţi încetează să mai distrugă viaţa unor copilaşi nevinovaţi. Dacă se vor lua aceste măsuri, cu toate că nu mi se par destul de dure în comparaţie cu faptele lor, poate asta le va da de gândit înainte să mai comită asemenea fapte. Gândesc din postura de părinte, dar nu numai... oricine poate fi victima acestor, pot spune fără nicio reţinere, CRIMINALI. Haideţi să fim noi cei care trag un semnal de alarmă şi să facem un prim pas în apărarea noastră, a copiilor noştri, chiar dacă noi nu ne-am confruntat cu o asemenea tragedie nu înseamnă că nu ni se poate întâmpla, deci să nu fim indiferenţi la durerea altora.“
 
„Nu castrare chimica, ci fizică... cum ei pot distruge pe viaţă un copil... aşa şi ei să fie distruşi fizic... Toţi violatorii să fie însemnaţi în frunte cu fierul încins cu inscripţia «VIOLATOR PEDOFFIL».“
 
„Acesta nu este om şi nici medic nu se poate numi, merită la ospiciu pentru toată viaţa. Să te foloseşti de copile că de o viaţă de familie nu eşti capabil deoarece o femeie cu capul pe umeri îşi dă seama ce om eşti şi pe ea nu mai o faci cu vorbe. În ospiciu cu ei că au nenorocit viaţa fetei care niciodată nu o să scape de acest coşmar chiar dacă va fi consiliată“.
 
„Pentru ca să nu se constituie un precedent pentru copilul meu“.
 
„Nu am fetiţă, dar niciun copil pe lumea asta nu trebuie să treacă prin aşa o traumă! Ăştia nu merită să trăiască!“
 
„Castrarea chimică a pedofililor este folosită în ţări ca Marea Britanie, Canada, Franţa, Germania şi chiar în Statele Unite. Din 2000, când legea a intrat în vigoare, până în aprilie 2008, în Cehia au fost castraţi chirurgical 94 de infractori, niciunul dintre aceştia nemaicomiţând delicte sexuale, conform autorităţilor de la Praga. Potrivit RFI, alţi 300 de infractori au fost castraţi chimic în acest răstimp. Tratamentul nu este, însă, unul permanent, iar injecţiile trebuie repetate periodic. Suedia şi Danemarca sunt alte două state europene în care castrarea chimică este prevăzută de legislaţie. Ţările de lângă noi unde castrarea chimică este prevăzută de lege sunt Republica Moldova şi Rusia, atât pentru violatori, cât şi pentru pedofili“.

Pedofilii, între victime şi vinovaţi

Pedofilia este o boală incurabilă care nu are un tratament complet, spun medicii. Tot ei spun că o parte dintre pedofili ajung aşa deoarece în copilărie au fost abuzaţi sexual sau psihologic, unii din cauza unor traumatisme cerebrale suferite la vârste foarte mici, iar alţii pur şi simplu s-au născut cu un alt tip de creier.
 
Potrivit unor studii, părţile din creier responsabile cu identificarea partenerilor sexuali au rămas reduse ca mărime în cazul pedofililor. Conform altor studii, s-au descoperit aceleaşi similarităţi cu cei care au o dependenţă. Astfel, un nivel scăzut de materie cenuşie afectează părţile din creier responsabile cu sistemul de aşteptări şi recompense, perturbând neurotransmisia de dopamină implicată în comportamentele compulsive şi adictive.
 
Disfuncţionalităţile găsite la nivelul lobului frontal temporal plasează pedofilia în spectrul bolilor obsesiv-compulsive. Acestea includ boli patologice precum dependenţa de jocuri de noroc, cleptomania şi chiar sindromul Tourette, conform studiului „Structural Brain Abnormalities in the Frontostriatal System and Cerebellum in Pedophilia“, publicat în Journal of Psychiatric Research.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Om

28 Jul, 2017 16:13

Da, de acord, cei care fac sex cu : bebeluși, copii și persoane adulte, să fie C A S T R A Ț I, ca să numai poată face așa ceva niciodată și totodată să fie o problemă de gândit și luare aminte, pentru cei, la care le mai trece prin minte, prin cap ca să mai facă așa ceva ! Dar, ne gândim, că defapt nu se dorește, nu se vrea așa ceva pentru că cei care dau astfel de sentințe, pierd clienții, subiectele importante pentru munca lor și pentru acest fapt, se lasă ca totul să nu fie clar odată pentru totdeauna, că cinstea și desfrânarea nu pot face casă bună împreună ! Fără dezmăț, nu se pot câștiga bani mulți și de acolo încolo, sodomia, gomoria..... sunt lăsate să zburde în lume fără rușine și fără milă de cei care suferă de pe urma îmbogățirii unora și altora de pe urma suferinței celor care nu pot opune rezistență " bestiilor cu chip de om ", legile din România, favorizează și întrețin această stare de fapt și mai zicem că suntem creștini !?

Articole asemanatoare

Un medic din Constanța, condamnat. Peste 11 ani de închisoare

07 Mar 2018 4495

Medic din Constanţa, condamnat la peste 11 ani de puşcărie. S-a formulat un recurs în casaţie

07 Feb 2018 3115

Medicul homeopat din Constanţa Victor Emanuel Boţ, condamnat definitiv. 11 ani şi 4 luni închisoare

06 Oct 2017 12092

Medicul Victor Emanuel Boţ rămâne în arest!

11 Aug 2017 2523

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ, din Constanţa, a cerut să fie lăsat în libertate. Ce a decis instanţa

17 Jun 2017 5414

Decizie definitivă în cazul medicului homeopat Victor Emanuel Boţ

20 Mar 2017 2647

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ rămâne în arest preventiv

17 Mar 2017 2210

Dosarul care a şocat lumea medicală din Constanţa a ajuns la ultima instanţă. Primul termen, 16 martie

06 Mar 2017 2827

Medicul homeopat Victor Boţ, nemulţumit de pedeapsă. Nici procurorii nu sunt împăcaţi cu decizia judecătorului Arhip

02 Feb 2017 3167

Medicul din Constanţa, Victor Emanul Boţ, condamnat la închisoare

19 Jan 2017 6893

Judecătorul Arhip se pronunţă azi în dosarul medicului Victor Boţ, acuzat de viol

19 Jan 2017 2519

Judecătorul Alexandru Arhip îl pune din nou în libertate pe medicul Victor Boţ, acuzat de viol

08 Dec 2016 2347

Este acuzat de viol Medicul homeopat Victor Boţ din nou în faţa judecătorului Alexandru Arhip

25 Nov 2016 3052

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ rămâne în arest

16 Nov 2016 2181

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ rămâne în spatele gratiilor

05 Nov 2016 2464