Ce spune IPJ despre salariata dusă la spital Marius Iulian Ursoi, campion la kick-boxing, propus spre arestare

Ursoi_URSOI_MARIUS.jpgConstănţeanul Marius Iulian Ursoi, campion la kick-boxing, a fost prezentat ieri, conform unor surse, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce ar fi fost implicat într-un scandal soldat cu agresarea a două persoane (soţ şi soţie). Femeia este angajat civil în cadrul Poliţiei Constanţa şi a fost transportată, alături de soţ, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Prin intermediul unui comunicat oficial, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au informat că luni seara, în jurul orei 19.35, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de către o femeie din Constanţa despre faptul că, în timp ce se deplasa împreună cu soţul ei pe o stradă din cartierul Poarta 6, între ei şi proprietara unui autoturism s-a iscat un conflict spontan. „Cu ocazia verificărilor efectuate, a rezultat, potrivit sesizării, faptul că reclamanţii se deplasau cu fiul lor în cărucior, pe o stradă din cartierul Poarta 6, iar la un moment dat calea le-a fost blocată de portiera unui autoturism, lăsată deschisă, iar între soţul femeii şi proprietara autoturismului s-a iscat un conflict spontan în care aceştia s-au agresat reciproc. După conflict, în timp ce reclamanţii se deplasau spre domiciliu, au fost ajunşi de un autoturism, din care au coborât trei bărbaţi, unul dintre ei agresându-i pe cei doi soţi, care ulterior au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale", se mai arată în comunicatul IPJ. Oamenii legii continuă afirmând că în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală în care se efectuează investigaţii sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice şi loviri sau alte violenţe. „Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au identificat principalul suspect, care a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări. Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, iar bărbatul, de 40 de ani, din Constanţa, a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi ulterior instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, urmând ca în funcţie de rezultatul investigaţiilor dosarul să fie înaintat cu propuneri corespunzătoare unităţii de parchet competente", conform poliţiştilor. După cum arătam şi în ediţiile trecute, Marius Iulian Ursoi a figurat ca parte civilă în procesul privind faimoasele bătăi din vara anului 2006, inclusiv în ceea ce a devenit cunoscut drept „incidentul de la Hotelul Flora".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 183

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 843

Cumpărări directe Constanța Alsar Pro Construct SRL a bifat trei contracte cu Primăria Grădina în valoare de peste 300.000 lei (DOCUMENTE)

14 Apr 2024 401

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 870

Farul Constanța Pe lângă Louis Munteanu, și Mihai Popescu ar fi pe lista de achiziții a FCSB. Ce a declarat Gheorghe Hagi

12 Apr 2024 1001

ACS Marina aduce la Constanța 4 titluri europene la Ju Jitsu (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 776

Încălțăminte sport contrafăcută în valoare de 6.000.000 lei, reținută de inspectorii vamali în portul Constanța Sud

10 Apr 2024 368

Simona Halep, supusă unui nou control anti-doping

09 Apr 2024 829

Primăria Cumpăna, județul Constanța, demarează proiectul „Consolidare, Extindere, Modernizare, clădire corp A – Liceul Tehnologic Nicolae Dumitrescu, Cumpăna”

09 Apr 2024 527

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. AS Viișoara - Constructorul Topraisar, meci cu zece goluri

08 Apr 2024 1182

Sambo Sportivele de la CSM Constanța, pe podium la Cupa Mondială (GALERIE FOTO)

08 Apr 2024 402

Primăria Valu lui Traian, județul Constanța, a cumpărat mobilier pentru sala de sport (DOCUMENT)

06 Apr 2024 1258

1.200 de liceeni din judeţul Tulcea participă la Târgul educaţional „Student #UDJG"

03 Apr 2024 411

A murit, la 98 de ani, Tănase Tănase, cel mai mare antrenor pe care l-a avut voleiul din România. „Drum lin, nea Tică!“

03 Apr 2024 814

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Speranța Castelu, victorie cu 13-0

03 Apr 2024 1781