Cercetată pentru tentativă de omor O femeie din Oltina şi-ar fi înjunghiat soţul

Un bărbat de 38 de ani ar fi fost înjunghiat, joi, în jurul orei 11.30, de soţia lui de 34 de ani, chiar în casa lor din Oltina.
 
Din primele cercetări, se pare că bărbatul ar fi venit acasă beat şi i-ar fi adresat injurii soţiei sale, pe care ulterior ar fi lovit-o. În aceste împrejurări, femeia ar fi luat de pe o masă un cuţit şi l-ar fi lovit de două ori pe soţul ei în spate, producându-i leziuni.
 
„Avea două plăgi prin înjunghiere în partea posterioară a toracelui. Nu a murit întrucât rănile nu au fost adânci. Este la spital, sub supravegherea medicilor“, a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa.
 
Din cauza leziunilor pe care le prezintă victima, zona în care au fost aplicate loviturile şi împrejurările în care s-a comis fapta, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cercetările în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Sursa foto: ex-press.ro
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scandal monstru la Oltina! Tribunalul Constanța a dictat zeci de ani de închisoare. Dosarul, în apel

26 Aug 2023 2053

Știri Constanța azi Scene șocante la Oltina, tentativă de omor! Prima condamnare (MINUTA)

07 Aug 2023 1500

Doi bărbați din Oltina, bănuiți de tentativă la omor calificat, aproape liberi. S-a constatat neregularitatea rechizitoriului

10 Jun 2021 3037

Tentativă la omor în Oltina. Procurorii anunță finalul anchetei

05 Mar 2021 2184

Vasilică Gheorghe a fost arestat pentru tentativă de omor

16 Oct 2014 1697