Ceremonie de predare-primire a conducerii Regimentului 307 Infanterie Marină

 
  • Drapelul de luptă al unității a fost predat noului comandant al regimentului, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait.
Locotenent–colonelul Dumitru TODOSIUC a predat conducerea Regimentului 307 Infanterie Marină ”Heracleea” locțiitorului său, locotenent–colonel Marius Gheorghescu, în cadrul unei ceremonii care a fost organizată joi, 30 iulie, la sediul unității militare din Babadag.


Drapelul de luptă al unității a fost predat noului comandant al regimentului, în prezența Șefului Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral Mihai Panait, care a apreciat, în alocuțiunea sa, realizările infanteriștilor marini din perioada în care s-au aflat sub conducerea locotenent-colonelului Todosiuc și a transmis mult succes locotenent-colonelului Gheorghescu, în îndeplinirea misiunilor viitoare.

La ceremonie, au participat foști comandanți ai regimentului, comandantul Flotilei Fluviale ”Mihail Kogălniceanu”, contraamiral de flotilă Cornel ROGOZAN, precum și comandanții unităților subordonate. Asistența a fost restrânsă, în conformitate cu măsurile de prevenire a răspândirii și infectării cu noul coronavirus SARS CoV-2.
Activitatea s-a încheiat cu defilarea militarilor din Regimentului 307 Infanterie Marină ”Heracleea”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tabără de instrucție a elevilor de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța, la Regimentul 307 Infanterie Marină „Heracleea“

04 Jul 2021 1961

Militar din Fortele Navale declarat dezertor acum șase zile. Cine l-a predat autorităţilor. Ce se va întâmpla cu tânărul

25 Sep 2018 4282