Chinezul mituieste parintii fetitei pe care a ucis-o

1187985818.jpg

Printr-unul din cei cinci avocati angajati sa-l salveze, Wenxiong Cai a propus familiei Mustafa o suma de bani, pe care insa acesta nu a precizat-o

"I-am spus domnului avocat ca toti banii din lume nu imi pot aduce inapoi pierderea suferita, dar nimeni nu ma intelege. Are un tupeu fantastic, daca a indraznit sa ceara sa fie eliberat pentru a-si intretine sotia si copilul", a povestit indignata Asia Mustafa, mama lui Alev, fetita spulberata pe trecerea de pietoni. Ea nu intelege motivele pentru care instanta a acceptat ca omul de afaceri chinez, sa fie cercetat in libertate, in afara de cel ca ar avea o avere fabuloasa. Situatia in care se afla soferul ucigas ii revolta pe sotii Mustafa si din alt punct de vedere. Ei nu isi pot explica cum este posibil ca o persoana suspectata de atatea fapte grave sa fie pusa in libertate. "Chinezul a omorat-o pe fetita mea pe trecerea de pietoni, a fugit de la locul accidentului, nu a recunoscut fapta, desi avea parbrizul spart", s-a plans Asia Mustafa. In plus, parintii contesta viteza pe care o avea autoturismul in momentul accidentului. Expertii au constatat ca el circula cu 56 de kilometri pe ora. "Aparatorii soferului au impresia ca pacalesc niste copii. Ca sa o arunce pe fata la 15,40 metri distanta fata de trecerea de pietoni, cred ca avea peste 120 la ora", sustine mama lui Alev. Distrusa, femeia isi aminteste ca, in acea fatidica seara de duminica, cele doua fiice ale sale, impreuna cu o verisoara mai mare, au plecat in oras. La intoarcere, s-au oprit in dreptul trecerii de pietoni, dorind sa traverseze. "Masinile care veneau dinspre Constanta au oprit. Chinezul care venea cu viteza din sens opus nu a observat cele trei fete care se tineau de mana si, intr-o fractiune de secunda, a lovit-o pe cea mica in plin. Femeia a mai spus ca, potrivit martorilor, soferul criminal nu a avut nici cea mai mica intentie sa opreasca sau sa reduca viteza. Ba mai mult, acesta nici macar nu si-a recunoscut imediat fapta. Cai nu a dorit sa stea de vorba cu ea sau sa ceara macar iertare parintilor. "Avocatul a fost singurul care si-a permis sa vina sa imi spuna ca trebuie sa ajungem la o intelegere. Ce intelegere, eu cum pot sa ma inteleg cu ei?", se intreaba stupefiata femeia, care si-a pierdut recent copilul. Alev Mustafa avea doar 12 ani si era mezina familiei. Cu ochii in lacrimi, mama ei povesteste ca fata era premianta si talentata in domeniul artistic. Distrusi, parintii micutei ucise in groaznicul accident de la Castelu spun ca nu vor renunta sa lupte pentru dreptate. "Nu stiu ce voi face, dar eu vreau ca soferul vinovat sa fie pedepsit. Nu vreau nici un leu, vreau ca persoana care mi-a omorat copilul sa ajunga dupa gratii", a mai spus mama micutei. Asia Mustafa a precizat ca avocatii soferului chinez incearca sa obtina suspendarea pedepsei, lucru pe care nu il va admite niciodata.

Scris de: {autor}Gratiela TULCEANU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 243

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 448

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 417

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 531

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 731

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 528

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 483

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 549

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 823

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2296

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 827

Originar din Constanța 102 ani de la nașterea compozitorului Ștefan Mangoianu

08 Jan 2024 729

Originar din Cernavodă Ioan Chirescu, dirijorul numit Maestru Emerit al Artei și Artist al Poporului

04 Jan 2024 909

In memoriam Gheorghe Parnica, artistul popular care și-a petrecut peste șase decenii la Constanța

03 Jan 2024 1666

Încă o persoană a fost arestată la Londra în urma dispariţiei unui desen realizat de Banksy

24 Dec 2023 791