Chinezul ucigas are afaceri cu deseuri

1186688238.jpg

Firma lui Wenxiong Cai figureaza cu restante in valoare de aproximativ 10.000 lei la bugetul de stat.

Soferul chinez care a accidentat mortal, la sfarsitul saptamanii trecute, o fetita de 12 ani, are, in Constanta, afaceri cu deseuri. Wenxiong Cai, in varsta de 40 de ani, alaturi de sotia sa Mariana Cai, este asociat in firma Replast Den, fiind, in acelasi timp, si administratorul acesteia. Infiintata in 2005, societatea are ca principal domeniu de activitate recuperarea de resturi si deseuri nemetalice. Pe langa activitatea de baza, Replast Den este importator de utilaje reciclare deseuri din plastic din China. Afacerile se pare ca nu au mers extraordinar de bine pentru chinez in ultima perioada, firma figurand pe site-ul Ministerului Finantelor cu obligatii restante la bugetul de stat in valoare de 9611 lei. Tocmai pentru acest motiv, pe numele societatii a inceput procedura de executare silita. Seriozitatea societatii este pusa la indoiala si de adresa la care se presupune ca ar functiona. Sediul firmei Replast Den figureaza pe strada Oltului nr. 31. In realitate insa, cladirea aflata la adresa respectiva este locuita de o familie. Reamintim ca, in seara zilei de 5 august, in comuna Castelu, Alev Mustafa a fost lovita in plin, in timp ce traversa trecerea pe pietoni, de un BMW care circula cu mare viteza. Soferul nu a oprit, nu a coborat sa vada in ce stare este copilul si nu a incercat sa ii salveze viata. BMW-ul, la volanul caruia se afla Wenxiong Cai, a fost identificat de catre politisti, jumatate de ora mai tarziu, in Basarabi. In prezent, chinezul se afla in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta. Regrete din partea Consulatului chinez Contactat telefonic, consulul general al Consulatului chinez din Constanta, Wang Tieshan si-a exprimat regretele profunde vizavi de accidentul produs de Wenxiong Cai. "Regretam incidentul produs in comuna Castelu si dorim sa transmitem pe aceasta cale condoleante familiei indoliate. Intotdeauna Guvernul chinez a cerut cetatenilor chinezi respectarea cu strictete a legislatiei romanesti. Dupa producerea accidentului, consulul responsabil cu problemele cetatenilor chinezi in Constanta l-a sfatuit pe Wenxiong Cai sa coopereze cu Politia pentru ancheta. Suntem convinsi ca acest caz va fi judecat in mod corect. Respectam justitia romaneasca si avem incredere in ea", a precizat consulul. Referitor la sprijinul pe care Consulatul chinez il ofera cetateanului sau, Wan Tieshan a declarat ca a solicitat organelor de ancheta sa-i acorde vinovatului toate drepturile cuvenite.

Scris de: {autor}Nicoleta MOCANU{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 357

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 540

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 206

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 642

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 643

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 620

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 803

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 293

Năvodari Oficial de la IPJ, în legătură cu evenimentul rutier în care a fost implicat un copil de 8 ani

23 Apr 2024 585

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 549

UPDATE Năvodari Accident rutier - copil aflat pe bicicletă, rănit

23 Apr 2024 943

IPJ Constanța mută Poliția din Vama Veche, din container, într-o clădire a Gărzii de Coastă! Urmează reparații generale (FOTO+VIDEO)

22 Apr 2024 862

IGPR Infotrafic Circulație îngreunată pe DN 2

22 Apr 2024 249

Accident rutier în zona Taberei Năvodari! Două autoturisme, implicate (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 838

„Suntem cu 2 Mai puțini“ Manifest organizat în Piața Ovidiu din Constanța în memoria celor doi tineri uciși în tragicul accident de la 2 Mai (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 953