Cine este tânăra care a murit, ieri noapte, pe drumul Jurilovca-Două Cantoane. Șoferul era băut. Mașina s-a făcut praf

  • Doliu în familia deputatului Silviu Feodor. Este durere mare în Comunitatea Rușilor Lipoveni din România. A murit Sofia Teodor!
 
Cam așa s-ar rezuma datele accidentului, de ieri noapte, de pe drumul dintre Jurilovca și Două Cantoane
 

„În această săptămână luminată Dumnezeu a ales să aibă alături de El o tânără și frumoasă domnișoară – pe SOFIA FEODOR! Tânăra și-a pierdut viața într-un tragic accident, petrecut în această noapte pe drumul Jurilovca – Două Cantoane, județul Tulcea.

Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața acestei tinere care a plecat dintre noi la vârsta de doar 19 ani. A fost mândria familiei domnului deputat Silviu Feodor, studentă eminentă la Moscova.

Fie ca dragostea familiei, a prietenilor și a colegilor să reprezinte sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească, domnule deputat și părinții Sofiei, Toni & Dusea Feodor!

Cele mai sincere condoleanțe!

Пусть земля ей будет пухом и царство небесное!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a Comunității Rușilor-Lipoveni din România.

 
Oficial de la IPJ Tulcea
 
Astăzi, în jurul orei 02.00, (NR-ieri) polițiștii din cadrul Serviciului Rutier al I.P.J.Tulcea au intervenit la un accident rutier. În fapt, un tânăr de 19 ani din București, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 222, pe relația Jurilovca - 2 Cantoane, pe fondul altor preocupări și al vitezei, a pierdut controlul autoturismului și a lovit un pom aflat în afara carosabilului.

În urma accidentului a rezultat decesul unei tinere de 19 ani, din București, rănirea ușoara a șoferului și a trei pasageri cu vârsta între 16 și 19 ani.


Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător categoriei, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat pozitiv.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, polițiștii rutieri urmând să stabilească exact modul și cauzele producerii accidentului.
 
Sursa foto: IPJ Tulcea

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.