Cine sunt persoanele implicate! Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a preluat dosarul împușcăturilor de pe strada Sălciilor (VIDEO)



 
În urmă cu două dimineți, în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Sălciilor din municipiul Constanța, ar fi avut loc un scandal.
 
Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 33 de ani, care prezenta plăgi tăiate la nivelul corpului, refuzând transportul la spital.
 
Totodată, la spital a fost identificat un alt bărbat, de 38 de ani, care prezenta o plagă prin împușcare.
 
Cei în cauză sunt Vigil Pase și Bogdan Petreanu.
 
Recent, dosarul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care continuă cercetările specifice.
 
Conform oamenilor legii, pin primele verificări a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, bărbatul de 38 de ani s-ar fi deplasat la domiciliul bărbatului de 33 de ani, unde ar fi provocat scandal prin spargerea cu pietre a geamurilor imobilului, iar apoi l-ar fi agresat fizic pe cel din urmă.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 
Cercetările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și pentru identificarea tuturor participanților și luarea măsurilor legale care se impun.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Urmele scandalului cu focuri de armă de pe strada Sălciilor din Constanța. Pereți avariați și ferestre sparte (GALERIE FOTO+VIDEO)



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.