„Clientă“ a procurorului Bodean Izaura Anghel, condamnată şi pusă la muncă în folosul comunităţii (rechizitoriu)

Suspectată de dare de mită, Tribunalul Argeş a condamnat-o, ieri, pe Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, la 1,4 ani de închisoare, cu suspendare sub supraveghere.
 
Femeia a fost obligată să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei oraşului Drăgăneşti-Olt sau în cadrul Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu“ din Drăgăneşti-Olt. Tribunalul Argeş a confiscat telefonul mobil marca Nokia 106, o cartelă şi un încărcător. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel. În acest dosar, Izaura a fost condamnată alături de tatăl său, Bercea Mondial, care a primit 2,8 ani de închisoare, pentru că ar fi mituit un gardian al Penitenciarului Colibaşi.
 
Într-o altă cauză, Izaura Anghel este judecată de Tribunalul Constanţa, alături de mai multe persoane, pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României. Acest dosar a fost instrumentat de procurorul Andrei Bodean din Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.    
 
Rechizitoriu: 
Trimitere în judecată pentru şantaj Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

L-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu Condamnată la Constanţa, familia lui Bercea Mondial cere strămutarea dosarului (rechizitoriu)

28 Apr 2016 2042

Familia lui Bercea Mondial a fost condamnată pentru că l-ar fi șantajat pe Mircea Băsescu (minută)

29 Oct 2015 2908