Colet la okazii.ro Sticle goale si gunoaie in loc de monitoare

cap_7.jpgA comandat monitoare pe internet, dar a primit în locul aparatelor de 700 de lei un colet plin cu hârtii, sticle goale, cărţi vechi şi alte gunoaie. Păgubitul este Ciprian Beldean, din Sălaj, iar expeditorul coletului-problemă este hârşoveanul Silviu Alexandru, de 27 de ani. În replică, tânărul din Hârşova susţine că a trimis monitoare, nu gunoaie, şi că este posibil ca Beldean să nu vrea să achite suma datorată. La rândul său, Ciprian Beldean a declarat că, în cursul zilei de astăzi, intenţionează să depună plângere la poliţie, pentru fraudă, abuz de încredere şi înşelăciune.

Bazele tranzacţiei au fost puse prin intermediul site-ului www.okazii.ro, detaliile schimbului făcându-se prin telefon. Toate bune şi frumoase, Beldean a dat comandă pentru două monitoare, iar Alexandru a promis că le expediază. Pe drum însă, datele problemei par să se fi schimbat: „Am comandat două produse, iar în schimb am primit un colet plin de hârtii, cărţi vechi, sticle goale şi alte gunoaie care probabil nu au încăput în ghena de gunoi", spune păgubitul. „Eu am trimis monitoarele, aşa cum am vorbit. Mi-am comandat şi eu de pe okazii.ro, mi-am luat telefon de 21 de milioane, televizor de 15 milioane, aşa puteam să spun şi eu că am primit gunoaie şi să nu le plătesc", susţine Alexandru. „Luni, la orele 8.00 - 9.00 (n.r. azi), voi contacta şi departamentul de poliţie Sălaj, unde voi depune o plângere pentru fraudă, abuz de încredere şi înşelăciune. Ar fi extraordinar dacă oamenii ar şti cum să se ferească de genul acesta de persoane", a mai adăugat tânărul care s-a trezit cu sticle goale în loc de monitoare. Totodată, Silviu Alexandru spune că nu a încasat banii, deocamdată. Rămâne de văzut cum vor descurca poliţiştii iţele acestei încurcate poveşti, însă tânărul din Sălaj pare decis să-l dea pe mâna anchetatorilor pe „partenerul de afaceri" din Constanţa, susţinând că are toate dovezile că a fost păcălit. Pe de altă parte, este de menţionat faptul că nu este pentru prima dată când numele lui Silviu Alexandru ajunge pe numele poliţiştilor.

Conflict cu pompierii

În luna ianuarie 2007, poliţiştii l-au identificat ca fiind unul dintre agresorii mai multor pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care veniseră să stingă un foc izbucnit în faţa blocului unde locuieşte. Mai exact, la momentul respectiv, pompierii au reclamat că au fost împiedicaţi de un grup de tineri să stingă focul pe care aceştia îl făcuseră, incendiind în faţa blocului mai multe cauciucuri. Chemate de vecini, echipajele ISU Dobrogea au încercat să stingă incendiul, însă s-au lovit de încăpăţânarea mai multor tineri, care le-au reproşat că le strică distracţia. Pentru că aceştia deveneau tot mai agresivi, pompierii au plecat şi s-au întors cu poliţia. Chiar şi aşa, doi dintre scandalagii au reuşit să-i lovească pe oamenii legii, iar un al treilea a aruncat cu toporul după un pompier. Câteva zile mai târziu, poliţiştii anunţau că i-au identificat pe agresori, printre ei fiind amintit şi numele lui Silviu Alexandru, care la vremea respectivă avea 23 de ani. În replică, tânărul neagă implicarea în incidentul respectiv şi susţine că singurul motiv pentru care a fost nominalizat a fost că era prieten cu agresorii, el neparticipând la conflict.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

alin

08 Feb, 2011 12:43

sal,am patito si eu recent pe okazii,am facut schimb cu o persoana (id okazii)cu niste produse it respectiv eu am avut un desktop si el un laptop,ne-am inteles ,stupoare a fost totul ok pan am ridicat produsul,dupa 2 am dat sa aprind laptopul din pacate nu sa aprins,am incercat sa il sun baiatul nu mai raspunse la telefon,doar la mesaje ,a spus ca are un accident ,vrajeli deale lui,am dus laptopul la diagnosticare,produsul e varza ,i-am trimis si lui o copie si nimic tot el face pe victima. Daca dadeam ininte de tranzactie un search pe google aflam cine este (lucian1973 sub numele de Barbatei Lucien Adresa:ilfov Sat Pantelimon, Str. Int. Toamnei, Nr, 9A.)pt ca nu sunt primul acum si-a schimbat id-ul este pantelimon_new. De ce oare l-a schimbat,de corect ce e,sa poata sa mai faca niste papica pe criza asta grija mare cu cine faceti tranzactii

Beldean Ciprian

24 Dec, 2010 18:03

Persoana in cauza a fost identificata de catre politie si nu a fost pedepsita. Deoarece declaratia vatamatului este in contradictoriu cu declaratia paratului. Nu se poate face dovada ca in coletul primit nu au existat sau au existat monitoarele deoarece posta romana este acoperita de secretul postal, iar in momentul platii partea vatamata trebuia sa stie ce a primit. Coletul nu poate fi deschis la primire doare dupa achitare contravaloarei.

SURMELIS ARGENTINA PUSA

21 Jun, 2010 11:13

HARSOVA de Constanta este plina de TINERI ZOMBIE , ce fac de ras ,intr-un fel sau altul numele acestui oras, DOMINAT de politica PNL-ist extremista si de o FIRMA de PAZA si GARDA ”CARSIUM” ce se afla in serviciul acestui partid LIBERAL ce nu intelege ca VREMEA LUI S-A DUS si ca nici macar ARMA PSIHOTRONICA ce-i ajuta in prezent sa reziste n-o sa le mai fie de nici un folos , ba din contra o sa le fie GHILOTINA care-i va pedepsi...

FGD

21 Jun, 2010 09:45

Site-ul OKAZII.RO estecel mai bun din Romania.Idiotul trebuie sa plateasca pentru nesimtirea lui. Am cumparat si am vandut foarte multe produse si totul a functionat o.k. Site-ul nu are nicio vina. Derbedeul trebuie pedepsit !!!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.