Comisarul-şef Adrian Rapotan, decorat de Klaus Iohannis

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a oferit, ieri, Ordinul „Bărbăţie şi Credinţă“ în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili, comisarului-şef de poliţie Adrian Rapotan.
 
Comisarul-şef Adrian Rapotan este prim-adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa. Născut la data de 11 noiembrie 1959, în Constanţa, Adrian Rapotan şi-a dezvoltat cariera în rândurile Poliţiei din Constanţa, din 1983. A ocupat, până la 1 martie 1999, funcţia de ofiţer operativ de informaţii şi ordine publică. De asemenea, în perioada 1 martie 1999 - 1 mai 2005, comisarul-şef a condus Serviciul Poliţiei de Ordine Publică din cadrul IPJ Constanţa.
 
Funcţia actuală o ocupă din luna mai a anului 2005, având responsabilităţi pe linie de ordine publică.
 
Adrian Rapotan a absolvit cursurile postuniversitare în domeniul Ştiinţe Penale, Institutul de Studii pentru Ordine Publică (anii 1999 - 2000), deţine master în Drept Internaţional la Universitatea Liberă Internaţională Moldova - Chişinău (anii 2005 - 2006), precum şi în Ştiinţe Penale, Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti (2006 - 2007). Comisarul-şef Rapotan a obţinut doctoratul la Universitatea Liberă Internaţională Moldova - Chişinău. În ceea ce priveşte viaţa personală, este căsătorit şi are un copil.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.