Eveniment

Condamnaţi definitiv pentru că au furat cutia milei din Biserica „Izvorul Tămăduirii“, din Constanţa

Cătălin Jigău şi Cristian Deliorga, judecători ai Curţii de Apel Constanţa, au dispus condamnarea definitivă a doi minori care au furat cutia milei din Biserica „Izvorul Tămăduirii“, din municipiul Constanţa.
 
Instanţa a decis ca unul dintre ei să rămână internat, pentru patru ani, într-un centru de detenţie, iar celălalt s-a ales cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie timp de 3,6 ani.
 
Cei doi au fost găsiţi vinovaţi pentru furt calificat, ei fiind judecaţi şi condamnaţi şi pentru alte fapte asemănătoare.
 
Potrivit datelor din dosar, minorii au pătruns în Biserica „Izvorul Tămăduirii“, situată în municipiul Constanţa, pe bulevardul Tomis, prin forţarea uşii de acces, de unde au sustras cutia milei, ce conţinea suma de 60 de lei. La scurt timp, lucrătorii Secţiei 2 de Poliţie Constanţa, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Soveja, i-au depistat pe cei doi, care aveau asupra lor sume de bani în bancnote de 5 lei şi de un leu, în valoare totală de 60 de lei. Ulterior, cutia milei sustrasă din incinta bisericii a fost identificată şi predată unui preot, împreună cu suma de bani găsită asupra minorilor.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța, la judecată cu Arhiepiscopia Tomisului, pentru Biserica „Izvorul Tămăduirii“ din Tomis Nord. Ce s-a hotărât în instanță

30 Apr 2020 3430

Izvorul Tămăduirii. Slujba Sfântei Liturghii, oficiată de IPS Teodosie la Mănăstirea Dervent (galerie foto+video)

24 Apr 2020 1187

Biserica „Izvorul Tămăduirii“ nu va mai fi relocată în parcarea din Tomis 3. Ce spun reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului (galerie foto)

07 Jul 2018 4567

UPDATE. Discuţii aprinse Un nou protest în Tomis 3, în zona în care va fi relocată Biserica Izvorul Tămăduirii (galerie foto + video)

05 Apr 2017 3397

Biserica „Izvorul Tămăduirii“ ar putea înghiţi până la 200.000 de euro? Lucrarea va fi demarată cu voluntari. Protestele de stradă s-ar putea muta în instanţă! (galerie foto)

04 Apr 2017 11779

Sondaj de opinie Sunteţi de acord cu relocarea Bisericii „Izvorul Tămăduirii“ în parcarea blocurilor O2 şi O3?

03 Apr 2017 14509

LIVE TEXT Protest în Tomis 3 în parcarea pe care va fi construită o biserică (galerie foto+video+document)

02 Apr 2017 16339

Ziua în care nu se ţese şi nu se calcă rufele Izvorul Tămăduirii – sărbătoarea închinată Maicii Domnului în care se sfinţesc apele

17 Apr 2015 2243