Conducere nouă la Parchetul TribunaluluiPrim-procurorul Ştefan - "Experienţa şi-a spus cuvântul"

Parchet_-_Gigi_Valentin_Stefan___.jpgRezultatele oficiale ale concursului au fost afişate seara târziu

Este oficial: noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este magistratul Gigi Valentin Ştefan, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Constanţa. Conform rezultatelor afişate seara trecută pe site-ul Institutului Naţional al Magistraturii, Gigi Valentin Ştefan a obţinut media 9,36, în timp ce prim-procurorul delegat al Parchetului Tribunalului, magistratul Valentina Boboc - rămasă singura contracandidată - a obţinut media 7,61.

Magistratul Corina Mihaela Scăeţeanu, cel de-al treilea candidat pentru funcţie, s-a retras din cursă pe ultima sută de metri, alegând să nu se prezinte la testarea scrisă. Cu cea mai mare notă pe ţară obţinută la proiectul managerial susţinut pentru funcţia de şef al Parchetului de pe lângă Tribunal, magistratul Gigi Valentin Ştefan, actual prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, a devenit favorit al cursei pentru şefia Parchetului Tribunalului Constanţa. Rezultatele oficiale ale concursului, anunţate pentru data de ieri, s-au lăsat aşteptate mult şi bine, fiind publicate seara târziu pe site-ul Institutului Naţional al Magistraturii. Contactat telefonic, Gigi Valentin Ştefan a explicat că experienţa dobândită în intervalul în care a fost prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanţa a avut un cuvânt greu de spus. Cu o notă aproape de 10 (9,92) obţinută pentru proiectul managerial, magistratul Gigi Valentin Ştefan spune că intervalul petrecut la conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi experienţa acumulată în această perioadă şi-au spus cu siguranţă cuvântul la proiect. "Cu siguranţă a contat experienţa de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în desfăşurarea competiţiei, mai ales în ceea ce priveşte proiectul managerial pe care l-am susţinut pentru funcţie. Acolo s-a făcut simţită cel mai mult experienţa, spun eu, şi şi-a spus cuvântul", a precizat magistratul. Dintre contracandidaţii săi, procurorul Corina Mihaela Scăeţeanu s-a clasat pe locul al doilea, cu nota 8,14 pentru proiect. La rândul său, Valentina Boboc, a fost notată cu 7,42 la proiectul privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

ioana

09 Dec, 2010 21:49

se refera ,cu siguranta la o alta experienta nu cea profesionala.prietenii stiu la care .

ionela

09 Dec, 2010 12:30

da are dreptate experienta si-a spus cuvintul a mai invatat si de pe vremea cind era altceva decit magistrat. intre timp s-a perfectionat atit de bine incit a executat tot ce i s-a spus .de cine? asta stie dinsul.

Articole asemanatoare

Spitalul Municipal Mangalia, județul Constanța angajează asistent medical pentru Secția Obstetrică ginecologie

18 Apr 2024 335

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 313

Angajări Constanța Ce post scoate la concurs Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord

18 Apr 2024 467

LIVE TEXT Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța susțin concursul de istorie Ion Moiceanu, aflat la prima ediție (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 502

Angajări Constanța Spitalul Orășenesc Cernavodă scoate la concurs un pot vacant. Iată ce trebuie să faci

17 Apr 2024 373

Locuri de muncă Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează. Detalii

17 Apr 2024 391

Lista câștigătorilor la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar 2024 la pentatlon și tetratlon (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 545

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța scoate la concurs un post vacant. Iată ce trebuie să faci

15 Apr 2024 743

​Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” Constanța angajează paznic. Detalii

15 Apr 2024 481

Muzeul de Artă Populară Constanța angajează. Ce post este scos la concurs

15 Apr 2024 638

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 731

Caravana Shakespeare vine la Tulcea

14 Apr 2024 441

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța Elev Ciprian George Vasilescu - Locul III la Șah Individual Masculin

13 Apr 2024 455

Locuri de muncă Constanța Primăria Municipiului Mangalia angajează. Detalii și condiții

12 Apr 2024 672

Vrei să lucrezi la Sanatoriul Balnear şi de Recuperare Mangalia? Mai multe posturi, scoase la concurs

11 Apr 2024 813