Condusul în stare de ebrietate sau fără permis, „modă“ printre şoferii din Constanţa

Noaptea de sâmbătă a fost plină de „surprize“ pentru poliţiştii constănţeni care au patrulat pe străzile din localităţile judeţului Constanţa. Cu toate că nu a fost organizată o razie specială pentru depistarea şoferilor care încalcă regulile, poliţiştii au depistat în trafic destui prieteni ai Zeului Bachus sau conducători auto fără carnet de conducere.
 
Doar în Agigea, pe DN 38, au fost depistaţi trei bărbaţi, de 23, 24, respectiv 68 de ani, care conduceau autoturisme fără să aibă permise de conducere.
 
În schimb, în Valu lui Traian, a fost tras pe dreapta un şofer de 46 de ani care consumase alcool în exces înainte de a se ura la volan. Etilotestul a arătat o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Iar un alt bărbat, în vârstă de 35 de ani, a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice (0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat).
 
De asemenea, un şofer de 46 de ani, din Dobromir, este cercetat penal pentru că a condus un autoturism în Băneasa, având o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
Şi poliţiştii din Chirnogeni au dat de un tânăr de 25 de ani aflat la volan sub influenţa alcoolului. Acesta a fost identificat de poliţişti în timp ce conducea pe DJ 395, emanând o puternică halenă alcoolică. Tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul din Mangalia, ocazie cu care a refuzat din recoltarea de probe biologice.
 
Cu toţii au rămas fără permise de conducere şi vor răspunde penal.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.