Constanța. Lista cu locurile scoase spre a fi ocupate de promoțiile școlilor de agenți de poliție din IGPR-decembrie 2020

 
  • Astăzi are loc repartiția celor două promoții din școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr”-Câmpina și „Septimiu Muresan”-Cluj-Napoca, potrivit SIDEPOL.

Cei aproximativ 1000 de elevi, viitori polițiști, vor fi repartizați la unitățile de poliție din țară, pe un program diferențiat, pentru a se putea respecta distanțarea socială, după cum urmează:
 
*la ora 09.00 in instituția de învățământ se vor prezenta toți elevii care au parcurs modulele diferențiate;

*la ora 11.00 se vor prezenta primii 200 de absolvenți in ordinea descrescătoare a mediilor generale de absolvire, de la media generala de absolvire 9,73 la 8,88;

* la ora 13.00 se vor prezenta următorii 200 de absolvenți, de la media generala de absolvire 8,87 la 8,44;

* la ora 14.30 se vor prezenta restul absolvenților, de la media generala de absolvire 8,43 la 7,15 ;

*absolvenții recrutați de alți beneficiari decât IGPR nu se vor prezenta la Școala Câmpina, aceștia urmând a se prezenta la unitățile unde au fost rectutati, în ziua de luni 21.12.2020.
 
Pentru structurile din județul Constanța sunt libere următoarele posturi:

- Brigada Autostrăzi patrulare: 1;

- Postul de Poliție TF/TN Cernavodă- 1;
- Postul de Poliție TF/TN Năvodari-1;
- Postul de Poliție TF/TN Hârșova-1;

- IPJ Constanta-57;
- IPJ Constanța CRAP -1;
- IPJ Constanta investigații criminale-5;
- IPJ Constanța Criminalistic-3;
- IPJ Constanța SICE 1;
- IGPR UTAI Constanta-1 pt Constanța și 1 pentru Tulcea.

Cele două promoții din instituțiile de învățământ subordonate Inspectoratului General al Poliției Române, au trecut printr-o perioadă de scolarizare puțin diferită față de colegii lor din anii trecuti, deoarece, din cauza condițiilor datorate pandemiei cu noul coronavirus, aceștia au petrecut marea majoritate a perioadei de scolarizare la unitățile de poliție unde au fost repartizați spre a face practica.

Începând de zilele următoare, viitorii agenți de poliție sunt așteptați la unitățile la care vor fi repartizați, ca pâinea caldă, mai ales având în vedere deficitul de personal cu care ne confruntăm în aceste momente.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ion Coman, președintele SIDEPOL - Filiala Constanța, precizări importante în contextul reorganizării IPJ Constanța (DOCUMENT)

20 Sep 2023 1976