Constanța Tânără, răpită de fostul concubin (video)

  • O tânără a fost răpită ieri de fostul concubin, în zona Tomis Plus, și introdusă într-un autoturism.
  • Martorii au sunat la 112.
  • Autoturismul a fost identificat și oprit de polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism, în zona Tomis Plus, ulterior vehiculul părăsind locația.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu, deplasați la fața locului, polițiștii au verificat aspectele sesizate, iar în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că o femeie, de 31 de ani, ar fi fost obligată de fostul concubin să urce în autoturismul acestuia, plecând într-o direcție necunoscută.

Concomitent, au fost alertate toate unitățile de Poliție de pe raza județului, iar în mai puțin de o oră de la apelul 112, autoturismul a fost identificat și oprit de polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova.

Persoanele din autoturism au fost legitimate și conduse la sediu pentru audieri.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Veronica Jalbă, procuror în cadrul Parchetului Judecătoriei Constanța: „La Parchetul Judecătoriei Constanța s-a constituit un dosar penal în care la 5.01.2021 s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la săvârșire infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal prevăzută în articolul 205 alin. 1 din Codul Penal. Cercetările urmează să fie efectuate de Poliția Municipiului Constanța, sub coordonarea procurorului de caz.”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Tânără din Hârșova agresată și răpită de acasă de fostul iubit și rudele acestuia. Suspecții au ajuns după gratii

06 Apr 2024 726

Adolescentă, răpită de lângă fratele mai mic, la Borșa

21 Jun 2020 1720

O fată ar fi fost răpită de pe stradă Cinci tineri, condamnaţi la închisoare cu executare

15 Jul 2014 2350