Copil de doi ani, omorat in bataie de unchi

Politia constanteana cauta un individ deosebit de periculos care, in urma cu o luna, si-a ucis propriul nepot. De atunci, barbatul a disparut.

Oribila crima s-a comis in localitatea Baraganu. In seara de 26 ianuarie, pe la ora 21.00, Eugenia Stanciu, de 37 de ani, mama copilului, a chemat o ambulanta. A declarat medicilor ca baietelul cazuse si se lovise la cap. Micutul a fost transportat la Sectia Pediatrie a Spitalului Judetean Constanta, dar cateva ore mai tarziu a murit. Necropsia avea sa scoata, insa, la iveala o adevarata tragedie, pe care medicii o banuiau deja. Moartea fusese violenta si se datora loviturilor primite, care fusesera provocate cu un corp dur. Cu alte cuvinte, baietelul fusese batut si murise din cauza loviturilor primite. Politistii din localitate au fost sesizati de cadrele medicale. Pusa in fata probelor, Eugenia Stanciu a fost nevoita sa marturiseasca faptul ca incercase sa-si acopere cumnatul, Costel Geantic, de 39 de ani, din Chirnogeni, fratele sotului sau. In ziua respectiva fusese, impreuna cu sotul, la o pomana si isi lasase fiul in grija cumnatului. La intoarcere isi gasise copilul batut si aproape fara suflare. Cumnatul disparuse. Imediat s-a dat alarma si s-a pornit in cautarea lui Costel Geantic. Din nefericire, nici acum, la mai bine de o luna dupa comiterea faptei, unchiul criminal nu a fost gasit. Politistii din localitate afirma ca mama copilului sufera de un inceput de schizofrenie si ca toti trei, mama, tatal si cumnatul, erau consumatori de bauturi alcoolice. Pe data de 22 februarie, Tribunalul Constanta a emis in lipsa mandat de arestare preventiva pe numele lui Costel Geantic, acuzat de omor calificat. Individul a fost eliberat din penitenciar la sfarsitul anului trecut, fiind condamnat pentru furt de fier vechi.

Scris de: {autor}Olimpia CEARA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

S-a jucat barajul pentru Euro 2024 Ucraina a completat grupa României

29 Mar 2024 303

Natație Sportivii de la Atena Sport Club Constanța, multe clasări pe podium la Campionatul Regional (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 554

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. Voința Săcele, scorul etapei

27 Mar 2024 1083

Primăria Năvodari repară locul de joacă din Parcul Ion Dobre. Ce societate se va ocupa de lucrări (DOCUMENT)

26 Mar 2024 510

ISJ Constanța a inaugurat două terenuri de sport pentru elevii constănțeni (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 644

Aleșii locali vor aproba procedurile de închiriere a terenului de sport al Școlii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” și a unei săli de clasă a Școlii Gimnaziale „Dimitrie Cantemir” (DOCUMENTE)

25 Mar 2024 467

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vrea să obțină în instanță suspendarea hotărârii Consiliului Local Constanța prin care a fost revocat dreptul de folosință gratuită a sediului (DOCUMENT)

23 Mar 2024 1646

Clubul Sportiv Dinamo București va avea o arenă multifuncțională modernă! Câte locuri va avea arena

21 Mar 2024 470

Încălțăminte sport contrafăcută, descoperită în Portul Constanţa

21 Mar 2024 359

Prima întâlnire transnațională în cadrul proiectului Protecting Children in Sport Developing Safe and Inclusive Sport Organizations la Universitatea Ovidius Constanța

20 Mar 2024 449

Primăria a emis certificatele de urbanism Două școli și o grădiniță din Palazu Mare și Constanța vor avea săli de sport

20 Mar 2024 512

SC Agrement Sport Club SRL solicită de la Agenția de protecție a mediului obținerea autorizației de mediu, amplasat în Mamaia Sat

20 Mar 2024 306

Tulceanul Sorin Andrici stabilește un nou record pentru România în competiția din Spania

19 Mar 2024 459

UPDATE Simona Halep și-a aflat adversara de la Miami!

18 Mar 2024 650

Județul Tulcea Sportivii de performanță, susținuți financiar mai degrabă de familii

13 Mar 2024 500