Copilărie de coşmar Judecat în arest pentru că şi-ar fi violat fiica

Dumitru Marin, din comuna Peştera, trimis în judecată pentru că şi-ar fi violat una dintre fiice, rămâne în arest. Decizia a fost luată, ieri, de magistraţii Judecătoriei Medgidia şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 

Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, la finele lunii trecute.
 
Pe data de 28 iulie, la primul termen, Judecătoria Medgidia, instanţă învestită cu soluţionarea dosarului, a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de Dumitru Marin.
 
La al doilea termen (20 august), magistraţii au constatat legalitatea sesizării instanţei, stabilind ca următorul termen de judecată să aibă loc la data de 29 septembrie, complet P4, ora 8.30, „pentru când se citează inculpatul şi persoana vătămată (...) asistată de mama sa, cu menţiunea că se poate constitui parte civilă până la începerea cercetării judecătoreşti“.
 
Ieri, la cel de-al treilea termen de judecată, Judecătoria Medgidia a constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive luate faţă de Dumitru Marin. Judecătorii au respins ca neîntemeiată cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau controlul judiciar.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oroare într-o familie din comuna Peştera Tatăl este bănuit că şi-a abuzat sexual fetele minore

16 Jul 2014 3184

Monstru în rol de tată Bărbat arestat pentru că şi-ar fi abuzat sexual copiii

15 Jul 2014 2344