Corina Mihaela Scăeţeanu Un procuror vrea să plece din DNA Constanţa

După aproape doi ani petrecuţi ca procuror la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, Corina Mihaela Scăeţeanu doreşte să se întoarcă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
În acest sens, magistratul a formulat o cerere de încetare a activităţii la DNA şi de revenire la unitatea de parchet de pe lângă instanţa mai sus precizată. Solicitarea Corinei Mihaela Scăeţeanu se va afla în atenţia Consiliului Superior al Magistraturii săptămâna aceasta. Amintim că, în iulie 2012, magistratul Corina Mihaela Scăeţeanu, pe atunci procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a câştigat concursul organizat pentru ocuparea unui post de execuţie în Direcţia Naţională Anticorupţie.

De altfel, Scăeţeanu fusese delegată la DNA încă din 2011. La începutul anului 2010, CSM a înaintat propunerea procurorului general al parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind numirea procurorului Corina Mihaela Scăeţeanu în funcţia de procuror-şef de secţie maritimă şi fluvială la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai mulți judecători, eliberați din funcții prin pensionare. Unul este din Constanța

10 Feb 2020 1504

Când ies la pensie procurorii Belu şi Scăeţeanu, din Parchetul Tribunalului

22 Jan 2020 1820

Parchetul Tribunalului Constanţa, la un pas să „piardă“ doi procurori

21 Jan 2020 1556

DNA a pierdut doi procuroriŞişman şi Scăeţeanu revin la Parchetul Tribunalului Constanţa

10 Dec 2014 2516

Beatrice Silvia Şişman, fostul procuror-şef al Anticorupţiei din Constanţa, pleacă de la DNA (documente)

08 Dec 2014 7126