Adolescent căutat de familie Costel Peniu, de 16 ani, a dispărut de la domiciliu

Costel Peniu, de 16 ani, din satul Floriile, comuna Aliman, judeţul Constanţa, a dispărut de acasă de aproape o lună.
 
Potrivit oamenilor legii, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Aliman au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorului. Acesta, la jumătatea lunii februarie, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Din verificările efectuate, s-a stabilit că, anterior, minorul a mai plecat de la domiciliu, revenind după anumite intervale de timp. 
Adolescentul are o înălţime de aproximativ 1,40 m, o greutate de 40 de kg, este astenic, are păr şaten, este tuns scurt, are faţă ovală, ochi căprui şi buze subţiri. De asemenea, pe braţe şi pe abdomen tânărul prezintă cicatrice provocate de explozia unei grenade în anul 2010, are auzul slab şi mersul aplecat.
 
La data dispariţiei, purta fes maro cu alb, pantaloni tip blue jeans de culoare maro, bluză roz, tricou albastru, şosete din lână maro.
 
Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 6 Poliţie Rurală Cernavodă sau Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, telefon 0241.611.364, interior 20005.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.