Cristinel Dragomir, proces cu ANI Judecătoarea Ramona Poppa a respins toate cererile

Judecătoarea Ramona Poppa, din cadrul Curţii de Apel Constanţa, a acordat un nou termen procesului dintre Nicolae Cristinel Dragomir, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), şi Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Ieri, Ramona Poppa  a respins cererea de suspendare a judecăţii, ca nefondată, excepţia nulităţii întâmpinării, ca nefondată, precum şi excepţia tardivităţii, tot ca nefondată. Dosarul va fi redeschis pe 2 martie, ora 10.00, dată până la care vor fi citate părţile cauzei. Cristinel Dragomir a contestat în instanţă o decizie a inspectorilor de Integritate, conform cărora vicepreşedintele CJC s-ar fi aflat într-o presupusă stare de incompatibilitate, în perioada 23 iunie 2008 - 15 ianuarie 2010. Mai departe, conform ANI, acesta „a deţinut, simultan, funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi calitatea de administrator la SC Cazare la mare SRL“. „Astfel, Dragomir Nicolae Cristinel nu a respectat dispoziţiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora «funcţia de vicepreşedinte de consiliu judeţean este incompatibilă cu funcţia de [...] administrator [...] la societăţile comerciale, [...]»“, se arată într-un document al ANI. 

 Dragomir, cotă de participare la beneficii şi pierderi de 66,7 %


 Conform Registrului Comerţului, Cazare la mare SRL are sediul social în municipiul Constanţa, strada Prelungirea Bucovinei. Asociaţi persoane fizice sunt Nicolae Cristinel Dragomir, născut la data de 15.10.1970, în Ariceştii Rahtivani, Prahova, cu 14 parţi sociale şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 66,7 %, Constantin Ion, născut la data de 11.01.1978, în Calarasi, cu şapte părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 33,3%. Administratorul firmei este Florin Bănuţ, născut la data de 9.10.1981, în Constanta. SC Cazare la mare SRL are ca obiect „activităţi ale agenţiilor de publicitate“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

SCUPRA GEORGE

20 Jan, 2015 15:58

Domnul Ion Constantin este Directorul directiei de evidenta a populatiei de la CJ CONSTANTA . Verificati declaratiile de avere ale acestuia si o sa vedeti ca este in aceeasi situatie cu Cristinel dar ANI NU ZICE NIMIC !

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanţa a suspendat procesul lui Cristinel Dragomir cu ANI Vicepreşedintele CJC i-a făcut o plângere la Parchet unui fost ofiţer de poliţie (documente)

21 Apr 2015 3162